Vereenvoudigde tijdzone shapefile geschikt voor Arduino?

Is er een bibliotheek- of vormbestand beschikbaar waarmee een Arduino een tijdzone kan benaderen op basis van een lengte-/breedtegraadcoördinaat? Er is een tijdzone vormbestand beschikbaar, maar het is te gedetailleerd en te groot. Ik hoop dat iemand een vereenvoudigde versie kent die klein genoeg is voor een Arduino en/of een bibliotheek die deze taak aankan.

1
Het is niet waar je om vroeg, maar zouden webservices zoals in stackoverflow.com/a/16086964/1653571 haalbaar zijn? ? Ik zou proberen UTC te gebruiken en tijdzones en zomertijd te vermijden als ik ermee weg kan komen, en het scherm TZ een door de gebruiker geconfigureerde optie te maken als het moest.
toegevoegd de auteur Dave X, de bron
Foursquare heeft hiervoor een open-source tool. github.com/foursquare/shapefile-geo
toegevoegd de auteur drupal developer barcelona, de bron
Echt op zoek naar een echte oplossing. Als je de vormen van tijdzones grafisch bekijkt, zijn ze echt niet zo ingewikkeld als je bereid bent om bijvoorbeeld een verkeerde tijdzone over het hoofd te zien wanneer je binnen een straal van 10 km bij een grens bent. In dat geval worden de tijdzonevormen teruggebracht tot waarschijnlijk niet meer dan enkele tientallen vormen met elk misschien een tiental hoekpunten. Iets wat een Arduino aankan.
toegevoegd de auteur Will Phillips, de bron

Geen antwoorden

0