De inhoud van een bibliotheek begrijpen in C

Dit is dus een vraag die niet alleen over #include gaat, maar de meeste bevat ook die je kunt vinden tijdens het programmeren in C.

Dus ik begrijp dat een bibliotheek een vooraf geschreven code is en wanneer je die bibliotheek opneemt, kun je bepaalde functies gebruiken die in die bibliotheek zijn opgenomen.

Wat ik altijd al wilde weten, is: waar vind je de "instructieset" in C voor deze bibliotheken?

Hoe kom ik te weten welke commando's beschikbaar zijn voor mij om te gebruiken met deze bibliotheek?

hoop dat dit logisch is.

bedankt iedereen.

0
waar vind je de "instructieset" in C voor deze bibliotheken? Bibliotheken worden geleverd met binaire of bronbestanden. U dient het headerbestand (.h of .hpp) in dit bestand op te nemen. U kunt de functiedefinities samen met (meestal) opmerkingen vinden. Als u een implementatiebestand (.c of .cpp) hebt, heeft deze de (C/C ++) broncode beschikbaar.
toegevoegd de auteur dotnetengineer, de bron
Een bibliotheek biedt een Application Program Interface (API) en de API moet ergens met de bibliotheek worden gedocumenteerd, maar de kwaliteit van die documentatie varieert afhankelijk van de bibliotheek. Misschien is arduino.cc/en/Reference/ Libraries een plek om te beginnen?
toegevoegd de auteur Dave X, de bron

1 antwoord

Wat ik altijd al wilde weten, is: waar vind je de "instructieset", inc C, voor deze bibliotheken?

De bibliotheken zijn meestal te vinden in de submap bibliotheken onder uw map met schetsboeken (waar dat ook is). Er is ook een andere map bibliotheken in de IDE-installatiemap voor de "officiƫle bibliotheken".

Hoe kom ik erachter welke opdrachten voor mij beschikbaar zijn om met deze bibliotheek te gebruiken?

Gewoonlijk documenteert de bibliotheek ze op de een of andere manier. Kijk eens in het .h -bestand dat door de bibliotheek wordt gebruikt om te zien welke functies zichtbaar zijn.

3
toegevoegd