Arduino Uno werkt niet als USB-HID-interface

Ik heb een arduino uno rev 3 en het werkt prima. Het besturingssysteem dat ik gebruik, is Kali Linux 2.0 en je kunt alles als normaal voor de Arduino uploaden. Ik volg deze tutorial: Arduino Uno als USB HID-interface-apparaat om mijn arduino uno r3 als een verborgen apparaat te gebruiken. Nadat ik de

Arduino-keyboard-0.3.hex

bestand, plug ik het board in en probeer ik het voorbeeld-knipperprogramma te uploaden. Het zegt altijd:

Serial Port /dev/ttyACM0 not found.
Retry the upload with another serial port?
/dev/ttyS0

de/dev/ttyACM0 is mijn standaard arduino-poort en/dev/ttyS0 is een van mijn usb-apparaten die is aangesloten. Neverless, ik probeerde te uploaden, maar er staat dat het board niet reageert. Kan iemand me hiermee helpen alsjeblieft?

0

1 antwoord

U hebt de ATMega16U2-chip opnieuw geprogrammeerd als een HID-apparaat. Het functioneert dus niet langer als een seriƫle interface tussen de Atmega328P en uw computer. U moet de firmware op de ATMega16U2 opnieuw flashen om terug te keren naar de normale werking.

Ik heb instructies voor hoe je dit kunt doen op mijn bootloader-uploader -pagina. Kortom, u moet het originele hex-bestand terugzetten:

sudo dfu-programmer atmega16u2 flash Arduino-atmega16u2-Uno-firmware-Rev3.hex

Er zijn andere manieren om van uw Uno een HID-apparaat te maken. Zoeken naar "Virtual USB Arduino".

Krijg gemakkelijker een Arduino Leonardo of Arduino Micro die voor dit soort dingen zijn ontworpen.


Ja, maar hoe gebruik ik it als een HID? ... het kan it niet detecteren, dus hoe kan ik de code uploaden naar it ...

Wat is "het" hier? Kijk naar deze foto:

Uno from above

Er zijn twee processors op de Uno. Het klinkt alsof je de ATMega16U2 hebt bijgewerkt. Wilt u de ATMega16U2 als een HID of de Atmega328P als een HID gebruiken? Ze hebben totaal verschillende technieken nodig.

Zodra je de ATMega16U2 opnieuw hebt beschreven, kun je de Atmega328P niet via de USB-interface "bereiken".

Op de pagina die u hebt gekoppeld, is er een werkstroom voor het programmeren van de ATMega16U2. Volg je het? Zo ja, welk deel werkt niet voor u? Zo nee, waarom niet?

3
toegevoegd
Ja, maar hoe kan ik het gebruiken als een VERBORG? Ik kan de Arduino IDE blijkbaar niet gebruiken omdat deze deze niet kan detecteren, dus hoe zou ik in staat zijn om code naar de IDE te uploaden zoals in de zelfstudie?
toegevoegd de auteur Martin C., de bron
Zie gewijzigd antwoord.
toegevoegd de auteur Nick Gammon, de bron