is het mogelijk om twee camera's te koppelen met een enkel Arduino-bord

Ik wil een project ontwikkelen met twee camera's die kunnen worden bestuurd door Arduino, een afstandsmeter om de afstand te bepalen van de objecten die door deze camera's worden vastgelegd en de gemeten afstand moet worden geconverteerd naar een akoestisch signaal dat hoorbaar is door oortelefoons te verbinden ernaar toe.

De locatie waar deze zich bevindt, moet door GPS worden geïdentificeerd.

Dus kan ik een enkel Arduino-bord gebruiken om dit te koppelen, of, als dat niet het geval is, stel dan een andere manier voor om het te implementeren.

1
Eerste twijfels over uw vraag, door te controleren, bedoelt u dat u in cameradata in Arduino wilt lezen of dat u de camera gewoon wilt oriënteren met behulp van Arduino? Als je de cameragegevens wilt lezen met Arduino, vind ik het jammer dat je dit niet kunt doen, omdat het niet genoeg rekenkracht heeft om het werk te doen. Er is een beetje hulp voor nodig ---> " charmedlabs.com/default/pixy-cmucam5/ & quot ;. Als dit het laatste geval is, dwz de camera oriënteren, kunt u alleen servo's gebruiken om de toonhoogte, het draaien en de beweging van de camera te regelen. Arduino Uno kan tot 12 Servo's bedienen, als het Mega dan 48. Goed l
toegevoegd de auteur jonasfh, de bron
Welke camera's gebruikt u? Kun je een van hen besturen met een Arduino? Hoe?
toegevoegd de auteur mongo, de bron

Geen antwoorden

0