Recursieve harde koppelingen in dired

Als ik recursieve hardlinks van een directory wil maken, moet ik cp -r -l dir gebruiken in bash in plaats van ln-h . Hoe repliceer ik dit in opdracht, want dired-do-hardlink gebruikt ln eronder?

Ik kan M- gebruiken! cp -r -l dir maar ik wil mappen niet anders behandelen als ik bestanden rondom koppel.

4

1 antwoord

Gebruik diredp-do-hardlink-recursive , uit de bibliotheek Dired + .

diredp-do-hardlink-recursive is an interactive compiled Lisp function
in `dired+.el'.

(diredp-do-hardlink-recursive &optional IGNORE-MARKS-P)

Add hard links for marked files, including those in marked subdirs.
Like `dired-do-hardlink', but act recursively on subdirs to pick up the
files to link.

The files included are those that are marked in the current Dired
buffer, or all files in the directory if none are marked.  Marked
subdirectories are handled recursively in the same way.

With a prefix argument, ignore all marks - include all files in this
Dired buffer and all subdirs, recursively.
4
toegevoegd
Verlies je wat standaard Dired gedrag? Dired + is een superset van Dired. Wees alsjeblieft specifiek - misschien is hetzelfde gedrag er, maar niet waar je naar op zoek bent.
toegevoegd de auteur Ryan Eastabrook, de bron
@ReneFroger: helemaal niet. Ik weet niets over de meeste van de dingen die hier worden gesteld - niets over Org of Spacemacs of Prelude of AUCTex of ... Ik weet sommige dingen over een paar delen van Emacs. Dired is een van die onderdelen. Iedereen zou, na veel tijd te hebben besteed aan het aanpassen van dingen, zoals jullie allemaal doen. Besteed zoveel tijd met de Dired-code als ik heb gedaan (over een lange periode van tijd) en je bent vast van plan om een ​​paar dingen op te halen. Het is eigenlijk hetzelfde voor iedereen.
toegevoegd de auteur Ryan Eastabrook, de bron
@salotz: pas de optie diredp-hide-details-initieel-vlag aan. Bekijk ook andere Dired + -opties, waaronder diredp-hide-details-propagate-flag . Advies: als u overweegt om de bibliotheek te gebruiken, bekijk dan altijd de document- of bestandskop, of bekijk tenminste de gebruikersopties.
toegevoegd de auteur Ryan Eastabrook, de bron
Als je Dired + om wat voor reden dan ook niet wilt laden, kun je de betreffende code er uit graven en gebruiken. Opdracht diredp-do-hardlink-recursief is wat u nodig hebt, maar het is gedefinieerd in termen van diredp-get-confirmation-recursive en < code> diredp-do-create-files-recursive (die is gedefinieerd met diredp-get-files ).
toegevoegd de auteur Ryan Eastabrook, de bron
Het maakt altijd indruk op me dat je een antwoord op bijna alles weet, Drew.
toegevoegd de auteur ReneFroger, de bron
Als ik dired + installeer met package-install verlies ik standaard ingehuurd gedrag. Hoe gebruik ik dired als een bibliotheek met functies?
toegevoegd de auteur Mikhail Babin, de bron
Het schakelde automatisch dired-hide-details-mode om, dus ik moest het gewoon opnieuw instellen met (. Het verandert het uiterlijk ook.
toegevoegd de auteur Mikhail Babin, de bron
@Drew Ik hoopte op een antwoord dat minder opdringerig was naar mijn huidige instellingen, zodat ik geen tijd meer hoef te besteden aan het aanpassen van nog meer opties die geen verband houden met mijn oorspronkelijke probleem. Ik waardeer veel aanpassingsmogelijkheden en verwacht in de toekomst met Dired + te werken, maar soms wil ik gewoon dat iets eenvoudig is en uit de weg gaat!
toegevoegd de auteur Mikhail Babin, de bron