Markdown-modus: is er een manier om wijzigingen direct weer te geven?

Ik heb twee manieren gevonden om een ​​voorbeeld weer te geven van de markdown -bestanden in de modus markdown . De ene is C-c C-c p waarvoor een parser vereist is (momenteel gebruik ik pandoc ) om een ​​voorbeeld van de browser te bekijken. De andere is C-c C-c l die een voorbeeld weergeeft met eww in emacs-buffer . Geen van deze laat echter veranderingen op een "real-time" manier zien.

Voor de eerste moet ik C-c C-c p elke keer na het bewerken raken. Het zal elke keer een nieuwe keer in mijn browser openen wat erg vervelend is.

Als ik C-c C-c l gebruik, kan ik C-c C-c e gebruiken of eenvoudig een bestand opslaan om wijzigingen bij te werken, maar nog steeds niet handig.

Bovendien vond ik enkele subtiele verschillen tussen de outputs van deze twee commando's. Welke is de echte?

6
Ik hoop dat deze link kan helpen, nooit heb geprobeerd.
toegevoegd de auteur Peter Burns, de bron

2 antwoord

There are a few solutions: http://wikemacs.org/wiki/Markdown#Live_preview_as_you_type

Flymd

https://github.com/mola-T/Flymd This may be the simplest. Install this package with package.el (on MELPA), call the mode with M-x Flymd-flyit. It opens a browser window.

Ongeduldig-modus

https://github.com/skeeto/Ongeduldig-modus This one needs a bit more setup (explained in wikemacs) but it works out of the box for html live rendering.

1
toegevoegd

Skewer looks really nice. Not under active dev though.

0
toegevoegd
Werk dit antwoord nader uit om het een op zichzelf staand bericht te maken. Over het algemeen ontmoedigen we antwoorden met alleen koppelingen, deels om speurtochten te voorkomen en gedeeltelijk om link-rot te voorkomen.
toegevoegd de auteur Scott Cowan, de bron