Hoe kan ik display-buffer forceren om een ​​specifiek frame te gebruiken?

Mijn dagelijkse workflow gebruikt meerdere frames en ik heb een frame dat ik wil toewijden aan ERC-buffers. Ik heb de set-frame-parameter gebruikt om het frame de naam * ERC * te geven.

Ik wil display-buffer om altijd ERC-buffers weer te geven (geïdentificeerd door de regex \ `# ) in dit frame met de naam * ERC * .

Ik heb het volgende geprobeerd:

(add-to-list 'display-buffer-alist
   '("\\`#"
    nil
    (inhibit-switch-frame)
    (reusable-frames . "*ERC*")))

Maar buffers verschijnen nog steeds overal. Ik heb ook geprobeerd om * ERC * te vervangen door \\ * ERC \\ * . Helpen?

6
Het lijkt er niet op dat Stefan zijn commentaar als antwoord zal posten. Als je denkt dat dit het antwoord is, plaats dan de code als een antwoord. (Je kunt je eigen antwoord accepteren.)
toegevoegd de auteur Ryan Eastabrook, de bron
Ik heb de wijziging aangebracht die Stefan heeft aanbevolen, maar helaas zijn de buffers niet in het benoemde frame weergegeven. Nadat ik vandaag wat tijd heb besteed aan het opnieuw bekijken, krijg ik het idee dat aangepaste weergave-actiefuncties een deel van de oplossing moeten zijn, zo niet het hele ding. Als ik er een schrijf, zal ik het posten (ondertussen ben ik net gestopt met ERC)
toegevoegd de auteur Jon Limjap, de bron
Het eerste element moet een tekenreeks zijn, geen symbool, d.w.z. "\\` # ".
toegevoegd de auteur sds, de bron
Ik heb dit onderwerp beantwoord in een gerelateerde thread met de titel " Hoe een bestand te onderscheppen voordat het wordt geopend en welk frame te kiezen " stackoverflow.com/questions/18346785/… Omdat ik het antwoord van tijd tot tijd met verschillende verbeteringen bijwerk, zal ik geen duplicaatantwoord posten in emacs.stackexchange.com. Het werkt voor zowel buffers die geen bestand bezoeken als buffers voor bestandsbezoek. Het antwoord maakt gebruik van een aantal kernfuncties die zijn geschreven door Drew Adams, d.w.z. get-framenaam en get-a-frame .
toegevoegd de auteur lawlist, de bron

Geen antwoorden

0