Rustig compileren, tenzij er fouten zijn

Ik wil compileren of opnieuw compileren uitvoeren, maar ik wil niet dat de buffer * compilatie * verschijnt, tenzij er een fout is opgetreden, of helemaal niet. Als de compilatie slaagt, zou ik een melding in het echo-gebied moeten zien. Dit is hoe AUCTeX werkt; Ik wil het voor willekeurige compilatieopdrachten in willekeurige modi.

Dit is zeker een klein wiel, maar ik kan het niet ingebouwd vinden (vanaf Emacs 24.3). Voordat ik verder ga met het opnieuw uitvinden, bestaat dit al ergens?

3
Ik weet niet of er zoiets is. Maar als ik zoiets wilde doen, zou ik beginnen met compilatie-start-hook en compilatie-filter-hook . Eerst de buffer begraven (en mogelijk de naam ervan wijzigen), ten tweede om fouten te bekijken en deze vervolgens weer op te halen.
toegevoegd de auteur Yann Trevin, de bron
Kijk eens naar (setq outwin (display-buffer outbuf '(nihil (allow-no-window. T)))) , regel 1693 van compile.el in de master branch - de functie compilatie-start . Als u een anti-source-modifier bent die van advies enz. Geniet (dus van de meerderheid van Emacs-gebruikers), kunt u een display-buffer-alist -regel instellen die aan uw behoeften voldoet. Een paar jaar geleden nam ik compile.el en maakte het mijn eigen aangepaste setup - dus ik verander het direct naar wens.
toegevoegd de auteur lawlist, de bron

Geen antwoorden

0