bedrijfsmodus op Windows is gedeeltelijk voltooid

Ik heb LLVM op mijn Windows-computer geïnstalleerd. En nu wil ik dat Emacs-tools het gebruiken. Ik veranderde company-clang-uitvoerbaar in "path/to/LLVM/bin/clang.exe". Nu denk ik dat het Clang vindt, maar op de een of andere manier werkt het niet. Het voltooit alleen triviale dingen zoals hoofd-, dubbele enz. Ik heb het gevoel dat ik een aantal mappen moet toevoegen om te kijken, maar ik weet niet hoe. Ik heb manieren gevonden om de directory van je eigen projet toe te voegen, maar dat is alles.

EDIT: Dit is wat ik tot nu toe heb gedaan. Ik heb;

(eval-after-load "company"
      (setq company-clang-arguments "-I/c/msys64/include"))

Ik deed natuurlijk ook standaard dingen uit de handleiding om bedrijfsclang mogelijk te maken. Ik heb ook gecontroleerd met Emacs M-! dat Emacs executable genaamd clang herkent. Maar nog steeds geen voltooiing.

1
Ik kon het op dat moment niet halen en dat kan ik nog steeds niet. Dingen werken prima op Linux, maar niet op Windows voor redenen buiten me.
toegevoegd de auteur user11312, de bron
Heb je gekeken in de clang-errors buffer? Het kan klagen over ontbrekende omvat bijvoorbeeld. Ik worstel ook met company-clang op windows, dus ik ben benieuwd hoe dit kan worden opgelost.
toegevoegd de auteur Disaster Mouse, de bron
Ik ben op een punt waar (denk ik) clang alle headers vindt en klaagt nu over de eigenlijke code, die hij blijkbaar niet kan analyseren. Misschien ontbreken enkele definities ...
toegevoegd de auteur Disaster Mouse, de bron

Geen antwoorden

0