foutprovider knippert niet uniform

Ik heb een foutprovider die een foutmelding geeft voor 4 bedieningselementen ..

als ik alle vier de fouten instel, knipperen er slechts twee tegelijkertijd en alle vier gaan na een bepaalde tijd weer zitten ..

zelfs als ik twee fouten heb ingesteld, knipperen beide als alternatief ..

maar ik wil dat ze allemaal samen knipperen ... Hoe kan ik dit doen? (Ik gebruik liever niet meer dan één errorProvider)

7
Henk heeft gelijk; Knipperen zou niet nodig moeten zijn. Als de aanwezigheid van de constante rode foutprovider glyph niet voldoende is om de aandacht te vestigen op de besturing, is uw gebruikersinterface waarschijnlijk te rommelig. Op een goed ontworpen vorm moet die glyph opvallen.
toegevoegd de auteur Igby Largeman, de bron
Een zeer goede oplossing is Knipperen = false .
toegevoegd de auteur Henk Holterman, de bron
Ik zou een snelle kosten/baten-analyse doen en het markeren als 'niet-repareren'.
toegevoegd de auteur Ritch Melton, de bron
Knipperen is niet noodzakelijk maar als het is toegestaan, zou ik verwachten dat het correct werkt (standaard knipperend in één keer knipperen). Even gebeten door dit, zal waarschijnlijk gewoon toegeven en het knipperen weghalen ...
toegevoegd de auteur Alex, de bron

1 antwoord

U hebt een hint gemaakt naar een (IMO) acceptabele oplossing, met uw laatste verklaring: gebruik 2 foutproviders, een die is toegewijd aan precies één controle tegelijk knipperen (de laatste met een ongeldige invoer of degene die u zou verwachten te zijn zo snel mogelijk gecorrigeerd, of welke criteria u het meest belangrijk vindt), en een tweede die "stil" het pictogram op alle bedieningselementen met ongeldige invoer weergeeft.

0
toegevoegd