Magento sitemap en/of sitemap index problemen? - XML, PHP?

Kan iemand u helpen met het aanbevelen van de beste strategie voor onze Magento-sitemap?

We hebben een grote Magento-winkel met bijna 500.000 producten.

Het is daarom duidelijk dat we onze sitemap in 50.000 chunks moeten splitsen en een sitemapindexbestand moeten hebben. Het probleem is dat u deze sitemaps regelmatig maakt en opsplitst.

Wanneer we een sitemap maken met behulp van de functie op het Magento admin-paneel, wordt er een time-out gemaakt en wordt een wit scherm weergegeven. We hebben een uitbreiding van Mageworx geprobeerd om ze te splitsen - maar ze konden het niet laten werken.

Wat is de beste manier om een ​​automatisch gegenereerde XML-sitemapindex te maken, naar een 10-tal sitemaps toe te wijzen?

We zijn op Magento community, 1.5.1.0.

0
Je hebt specifiek genoeg omstandigheden die je het beste kunt gebruiken om iemand aan te werven voor wat aangepaste programmering. Er zal geen algemene oplossing voor u zijn.
toegevoegd de auteur Alan Storm, de bron

2 antwoord

U kunt mogelijk een crawler-gebaseerde sitemapper gebruiken, bijvoorbeeld http://a1-sitemap-generator.com

Maar een half miljoen URL's is veel voor crawler-gebaseerde sitemapper. Als u echter 7-14 verschillende secties op uw website heeft, kunt u proberen een sitemap van elke sectie te maken (bijvoorbeeld gepland om wekelijks te worden bijgewerkt) en vervolgens kunt u alle XML-sitemaps koppelen aan een sitemapindexbestand.

U kunt ook contact opnemen met de ontwikkelaars van de Magento sitemap-oplossingen die u hebt gebruikt. Misschien kunnen ze zo worden geconfigureerd dat ze ook gewoon een sitemap maken die een deel van de onderliggende database beslaat. Mogelijk kunnen ze hun code voor het omgaan met grote websites verbeteren.

U zou ook de serverconfiguratie kunnen overwegen. Misschien loopt het script gewoon te lang door de database heen. Er is vaak een server/PHP-optie wanneer een script wordt gedood omdat het te lang op de server wordt uitgevoerd.

0
toegevoegd

Ik stel voor dat je de Magento sitemapgenerator uitvoert vanuit Linux Command maar niet vanuit de browser, omdat het onmogelijk is om zo lang van de client te draaien.

Ik heb onlangs een php-script geschreven dat magento abstract.php uit shell direcotry uitbreidt. Het werkt, maar traag.

Het maakt niet uit hoe, zoveel producten zoals uw site, de basisfunctionaliteit van het genereren van sitemap in Magento onmogelijk is om succesvol te worden uitgevoerd. Probeer de abstract.php uit te breiden naar shell directory.

0
toegevoegd