Batch-opdrachten om registervermeldingen voor lokaal beveiligingsbeleid/toewijzing van gebruikersrechten te bewerken

Is er een batchbatch die me in staat stelt om de Local Security Policy/User Rights Assignment van een server te bewerken? U kunt hier een gebruiker toevoegen aan 3 van de beleidsregels: "Log lokaal aanmelden", "Aanmelden als een batchtaak" en "Aanmelden als een service" Ik prep servers voor veel bedrijven die zich voorbereiden op de installatie van mijn bedrijfssoftware. Veel onderdelen van deze software hebben gebruikersreferenties nodig voor services en batchtaken.

Ik ben op zoek naar een aantal registersleutels die ik kan bewerken, zodat ik ze aan mijn server-prep-script kan toevoegen.

Om het even welke ideeën?

Bij voorbaat dank

1

1 antwoord

u kunt de opdracht ntrights uit de resourcekit gebruiken. Zie hier meer informatie http://ss64.com/nt/ntrights.html en probeer dit dan

ntrights -u userName +r SeInteractiveLogonRight
2
toegevoegd
Windows Resource Kits zijn de standaard reeks extra opdrachten en technische documentatie die geen deel uitmaken van het product, maar die worden gedistribueerd en ondersteund door Microsoft.
toegevoegd de auteur PA., de bron
ik weet het niet, sorry
toegevoegd de auteur PA., de bron
ntrights is niet beschikbaar op de server van 2008?
toegevoegd de auteur rud3y, de bron
Ik was op zoek naar iets dat zou komen met de standaard installatie voor Server ... Dit programma, dat vele malen is genoemd op S.O., is niet standaard. Dank je wel, zeer gewaardeerd voor je tijd.
toegevoegd de auteur rud3y, de bron
Deze kunnen worden toegevoegd aan de serverrollen van 2008? Waar maken ze deel van uit?
toegevoegd de auteur rud3y, de bron