Hoe breng ik een wijziging in een Jira-probleem met FishEye in kaart?

Ik ben erin geslaagd om Ateleyian's FishEye (2.7.5) in gebruik te nemen en met mijn Mercurial-opslagplaatsen te werken. Ik heb ook de Jira (4.4.1) -integratie laten werken en wanneer ik naar een project blader, zie ik mijn Changesets in het "Source" -paneel voor een project, bijvoorbeeld:

enter image description here

What I don't know how to do is map changesets to issues. For example if I have a Jira issue "ABCD-2123" and a changeset "067768a5d..." in the mapped repository how do I associate them so that the changeset appears in the Activity -> Source tab for the issue? i.e.:

enter image description here

Update:

Ik moet verduidelijken dat ik weet hoe ik Smart Commits moet gebruiken. Wat ik zou willen kunnen doen is een commit associƫren die geen issue-ID had op het moment van commit.

1

1 antwoord

Ik denk dat ik begrijp waarom dit niet mogelijk is. FishEye scant de commit-berichten op zoek naar nummers met overeenkomende ID's. Als er geen overeenkomsten zijn, staat er niets op het brontabblad voor het probleem.

Om dit te laten werken, moet ik de geschiedenis in de Mercurial-repository wijzigen met iets als histedit wat een geheel ander probleemgebied is .

1
toegevoegd