Toegang tot een Facebook Iframe door jQuery

Er zijn veel vergelijkbare problemen met het benaderen van een iframe door javascript, misschien is dit een van hen. Maar toen ik naar antwoorden over dit probleem keek, begrijp ik dat ik geen toegang tot een iframe kan krijgen als het zich in een ander domein als Facebook bevindt. Wat ik wilde is het gebruik van facebook send/like-systeem en het verzamelen van facebook-id's door te kijken naar het iframe van de facebook die op mijn website is geopend.

Het interessante punt voor mij is dat ik de id's en alle inhoud van html kan zien door elementen van het iframe te inspecteren, maar toen ik probeerde toegang te krijgen tot elementen door jQuery, staat er "het is verboden". Ik probeer gewoon html te analyseren, dus hoe begrijpt Facebook dat en negeert het de operatie?

alle iframe-scenario's negeren dit soort toegangen en hoe dat te doen?

Bij voorbaat dank,

0
Mogelijk moet u een facebook API gebruiken om deze informatie te krijgen.
toegevoegd de auteur jrummell, de bron
bovenliggende frames hebben geen toegang tot buitenlandse domeinen zie zelfde oorsprongsbeleid
toegevoegd de auteur Eonasdan, de bron

1 antwoord

Je kunt het zien via de tool voor het inspecteren van elementen, alleen omdat de browser het specifiek voor dat hulpmiddel toestaat (stel je voor dat er een overeenkomst bestaat tussen firefox en firebug, chrome en zijn validatietool en zo).

Aan de andere kant is het onmogelijk om het rechtstreeks te benaderen via javacript, dus je zult geen toegang hebben tot de html van iframe.

1
toegevoegd