Kan ik binnenkant van een modale popup bewerken?

Ik heb alleen berichten gevonden waarin mensen die gridviews gebruiken en modale pop-ups hulp nodig hebben bij het bewerken. Ik gebruik echter geen gridview, dus bewerken is niet zo eenvoudig als een bewerking in een rasterweergave. De modale pop-up verdwijnt als ik op de knop Bewerken klik. Dit is wat ik tot nu toe heb gedaan, maar in de codebehandeling krijg ik een foutmelding dat mijn modaal niet wordt verklaard.

In de afbeelding hieronder is de kleine potloodafbeelding naast de knop Sluiten waarop ik klik om de beschrijving te bewerken. Als ik erop klik, verdwijnt de modaal, dus ik kan de tekst niet bewerken.

<!-- Descriptions -->

Descriptions
  
    
 • <%# Eval("Title")%> <div class="PopupHeader">View Description -- <%#Eval("Title") %> </div> <%# Eval("Data")%>
 • Protected Sub EditDescriptionButton_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) ViewDescriptionModal.Show() End Sub

enter image description here

UPDATE: ik heb de codebehandeling veranderd, maar ik krijg nog steeds een foutmelding dat ViewDescriptionModal niet is gedeclareerd.

Protected Sub EditDescriptionButton_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
  Dim myControl As Control = FindControl("ViewDescriptionModal")
  If (Not myControl Is Nothing) Then
    ViewDescriptionModal.Show()
  Else
    'Control not found
  End If
End Sub

UPDATE: I have created a second modal popup for edits and changed the Label to a Textbox to pull in information from the database to edit. I added a submit button, but when I click on it, I get an error saying something about it being potentially dangerous.

Does anyone have any experience with A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client

1
Ik weet niet zeker hoe de rest van uw pagina eruit ziet. het is moeilijk om te vertellen wat je vanaf hier doet.
toegevoegd de auteur Mitchel Sellers, de bron
@MitchelSellers Ik heb een afbeelding en een beetje meer code toegevoegd. Ik hoop dat dat een beetje beter helpt.
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Ik heb gelezen dat het gebruik van een UpdatePanel helpt de modal te verhinderen om te vernieuwen, maar wanneer ik het probeer toe te voegen, krijg ik een foutmelding dat Panels zich niet in een UpdatePanel kunnen bevinden
toegevoegd de auteur jlg, de bron

2 antwoord

Ik heb dit niet getest, maar je kunt geluk hebben als je twee modalpopupextenders en twee panelen gebruikt, een voor bekijken en een voor bewerken.


 


 


       

0
toegevoegd
Ik heb een snelle test gedaan en het werkte voor mij, hoewel mijn tweede modaal net een testreeks bevatte. Gebruikt u nog steeds de gebeurtenis EditDescriptionButton Click? Omdat het is ingesteld als de TargetControlID, zou je het niet moeten moeten afhandelen met code erachter.
toegevoegd de auteur plntxt, de bron
Dat klinkt alsof het logisch is. Ik stel me voor dat ik gewoon mijn edit-knop bewaar waar het is, in het viewmodale. Ik heb een editmodal gemaakt, maar als ik op de knop Bewerken klik, zou het dan niet het bewerkingsmodel moeten openen? Nogmaals, ik krijg een foutmelding dat het modale niet is gedeclareerd.
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Ja, ik heb de code achtergelaten en wanneer ik in mijn modaal op de kleine potloodafbeelding klik, wordt de pagina vernieuwd en verdwijnt het modale. Hoe kun je de edit-modal laten verschijnen?
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Oké, het moet een typfout hebben gehad. De tweede modale DOES verschijnt. Geweldig idee over het toevoegen van een extra om mijn info te bewerken! Nu moet ik uitzoeken hoe ik de tekst bewerkbaar kan maken en ik ben helemaal klaar!
toegevoegd de auteur jlg, de bron

try in your image button
autopostback="false"

0
toegevoegd
ViewDescriptionModal.visble() = 'true' in je knopklikgebeurtenis kan je hierbij helpen.
toegevoegd de auteur Shree, de bron
gebruik hiervoor de code findcontrol .
toegevoegd de auteur Shree, de bron
Control ctrl = (Besturing) FindControl ("ViewDescriptionModal") ctrl.visble() = 'true'
toegevoegd de auteur Shree, de bron
niet `ViewDescriptionModal.Show ()`. myControl .Show()
toegevoegd de auteur Shree, de bron
Ik heb dat geprobeerd en de modal verdwijnt nog steeds als ik op de knop klik.
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Ik krijg nog steeds een foutmelding dat ViewDescriptionModal niet is gedeclareerd. Het heeft geen zin voor mij, want dat is de ID op de aspx-pagina. Is er iets mis dat ik niet kan zien?
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Ik heb het oorspronkelijke bericht bewerkt met de code die ik heb gebruikt met de methode findcontrol en krijg nog steeds dezelfde fout.
toegevoegd de auteur jlg, de bron
Dim ctrl = FindControl ("ViewDescriptionModal") ctrl.Visible() = True De manier waarop je het hebt geschreven, gaf fouten, dus ik heb het geconverteerd naar vb, maar het blijft posten wanneer ik op bewerken klik. Ik heb geen idee wat ik moet doen
toegevoegd de auteur jlg, de bron
.Toon is geen lid van system.web.ui.control dus veranderde ik het in .Visible maar het zal nog steeds de modale op de pagina
toegevoegd de auteur jlg, de bron