Hoe gecodeerde betalingsinstellingen in te stellen in de PayPal-productie?

Ik heb met succes door Ryan Bates gewerkt screencasts http://railscasts.com/episodes/143-paypal-security en kreeg Paypal Websitebetalingen Standaard die werkt met IPN en gecodeerde betalingsinstellingen in de Sandbox.

Wanneer ik probeer de gecodeerde betalingsinstellingen in mijn productieomgeving in te stellen, hoewel ik vind dat de instellingenpagina er heel anders uitziet dan de instellingen die ik in mijn 'zakelijke' account in de sandbox kreeg. In het gedeelte 'profiel' wordt geen melding gemaakt van 'gecodeerde betalingsinstellingen'.

  1. Wat is het verschil tussen een zakelijk en een persoonlijk account in de sandbox? Heb ik een 'zakelijke' account nodig en wat is het?
  2. Hoe stel ik mijn gecodeerde betalingsinstellingen in, afhankelijk van 1?
  3. Ik gebruik een Australisch PayPal-account, kan dat er iets mee te maken hebben?

btw - Ik had geen probleem om betalingen te accepteren en IPN te gebruiken op mijn productieaccount zonder encryptie.

erg bedankt.

0

2 antwoord

1) Bedrijfs- en testaccounts worden verondersteld de echte accounts na te bootsen. Wanneer een testgebruiker bijvoorbeeld uw product koopt, wordt geld toegevoegd aan het zakelijke account. 3) Twijfel het. Sandbox is voor iedereen bedoeld.

Update: Looks like the Australian site is different.

0
toegevoegd

Het lijkt erop dat de reden voor mijn verwarring was dat de website van Australian Pay Pal anders wordt gepresenteerd dan de internationale versie - en niets lijkt op de Sandbox.

Dus voor de goede orde, op voorwaarde dat uw accounttype Business is, staan ​​de coderingsinstellingen van de Australische versie op:

Profile > My Selling Tools > Encrypted Payment Settings (right at the bottom of the page)

0
toegevoegd
IPN werkt prima voor mij in de Sandbox-modus, maar om versleuteling te gebruiken, moet u uw certificaten in beide omgevingen uploaden en een omgevingspecifieke certificaat-id gebruiken.
toegevoegd de auteur Ian, de bron