Android: Bluetooth-app bestandsoverdracht

Ik probeer momenteel een app voor bestandsoverdracht aan te passen die is aangepast vanuit het voorbeeld Bluetooth Chat.

Mijn probleem is dat wanneer ik het bestand stuur via Bluetooth met een outputstream en ontvang het met een inputstream, de gegevens verzonden en ontvangen van het ene apparaat naar de andere zijn niet hetzelfde.

De app gebruikt een bytearray voor de transacties, terwijl de ontvangende partij de bytearraybuffer heeft ingesteld op 1024. Het apparaat zal dus in chunks ontvangen, de byte-arrays toevoegen zodra ze binnenkomen.

Ik heb zelfs geprobeerd een reeks getallen over te sturen en de buffergrootte te veranderen in 4 zonder geluk.

Wat doe ik verkeerd?

2
Kunt u alstublieft uw verzend- en ontvangstcode plaatsen?
toegevoegd de auteur Kurtis Nusbaum, de bron
DroidDummy, wilt u de oplossing plaatsen zodat mensen die later op deze vraag komen, kunnen zien hoe u het hebt opgelost? Je kunt het antwoord dat je plaatst accepteren en je krijgt reputatiepunten :)
toegevoegd de auteur Kurtis Nusbaum, de bron
Ah ok, als je dingen goed doet, deel het antwoord dan alsjeblieft :)
toegevoegd de auteur Kurtis Nusbaum, de bron
Ik heb me gerealiseerd wat ik fout deed, ik noemde het ene na het andere schrijven dus de outputstream stuurde niet alleen de eerste batch byte-arrays, maar een andere batch parallel aan de eerste aanroep. Dus de gegevens waren allemaal raar. Bedankt voor degenen die tijd hebben besteed aan het oplossen van mijn probleem
toegevoegd de auteur DroidDummy, de bron
Ik moet nog een oplossing vinden, eigenlijk, ik heb één thread nodig om de uitvoering te pauzeren totdat de andere klaar is met het gebruik van de outputstream.
toegevoegd de auteur DroidDummy, de bron

Geen antwoorden

0