Nieuw bij Eclipse met PHP en tips nodig

Ik schakel over van DW naar eclipse (eigenlijk twijfel ik nog steeds aan het zoeken naar netbeans) omdat ik er goede dingen over gehoord heb en ook omdat ik zo vlug mogelijk naar Linux toe ga. Nou, ik ben nog steeds in Wind 7 64bits, gewoon om te wennen aan eclips. Ik heb het gedownload, maar zag dit: het creƫerde een map genaamd .settings en twee bestanden genaamd buildpath en .project. Toen ik DW gebruikte, maakte het ook _notes waarvan ik het altijd haatte en ook uitschakelde. Hoe kan dit mogelijk zijn bij zonsverduistering en zijn ze nuttig, waarvoor?

Ook als iemand me een fantastische eclipse-tutorial zou kunnen aanbevelen, zou dat geweldig zijn, ik vind het een beetje leuk op zijn omgeving, maar moet hier meer documentatie over krijgen.

Bedankt aan iedereen die hieraan bijdraagt, kan anderen ook helpen (goed stackoverflow is een tijdje geleden erg nuttig voor mij)

:)

0

1 antwoord

Definieer eerst het doel, waarom u deze bestanden niet nodig hebt. Als u cvs-system gebruikt voor code, kunt u deze bestanden toevoegen om te negeren.

Trouwens, deze bestanden zijn handig, omdat:

.project - defines project-specific properties that override workspace-specific and global properties

buildpath - defines what libraries will be included in your project.

Beide bestanden zijn ook handig wanneer u uw project deelt. Op die manier kan iedereen die de eclips gebruikt uw project importeren en al uw eigendommen krijgen.

Postscriptum Eenvoudige eclipse zelfstudie is te vinden hier .

0
toegevoegd
WOW !!, bedankt voor je antwoord, is echt nuttig. Waardeer het. Ok heb een aantal dingen om te blijven vragen: je zei: "Als je cvs-system gebruikt voor code, kun je deze bestanden toevoegen om te negeren", en de andere vraag door onwetendheid en je hulp waarderen is: cvs-system, nooit eerder gebruikt, Ik ben freelance en doe dingen alleen, maar ik denk dat dit toch een erg nuttige tool kan zijn, kun je me meer instructies geven, waar is het voor, hoe het werkt, is het client- of serverzijde, etc. Bedankt je helpt weer
toegevoegd de auteur ttyinf0, de bron