Welke beperkingen zijn er met Delayed Job on Heroku?

Welke beperkingen zijn er bij het gebruik van Delayed Job met Heroku? In het bijzonder, hoeveel lokale opslag kan worden gebruikt en welke binaire bestanden (zoals zip) zijn beschikbaar?

2

1 antwoord

De belangrijkste beperking die ik heb opgelopen bij het gebruik van Delayed Job op Heroku is dat langlopende processen soms de limiet van 512 MB RAM bereiken en vervolgens worden gedood door Heroku. Het wordt niet op een schone manier gedaan (met betrekking tot hoe de uitgestelde klus het afhandelt). Vertraagd Job denkt nog steeds dat er een lopend proces is, dus je moet de taak handmatig verwijderen en dan opnieuw opstarten. Als uw taak niet zodanig is geschreven dat u hem opnieuw kunt opstarten en terug kunt halen waar hij gebleven was, kunt u problemen tegenkomen.

Wrt systeem binaries Ik heb git eerder gebruikt, en ik heb net gecontroleerd en gzip is beschikbaar. Normaal open ik een console en speld ik rond.

    irb(main):007:0> `gzip --version`
=> "gzip 1.3.12\nCopyright (C) 2007 Free Software Foundation, Inc.\nCopyright (C) 1993 Jean-loup Gailly.\nThis is free software.  You may redistribute copies of it under the terms of\nthe GNU General Public License .\nThere is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.\n\nWritten by Jean-loup Gailly.\n"

Ik ben niet zeker van de opslaglimiet op schijf. Ik denk dat ik ergens heb gelezen dat je maar liefst 4 GB aan ruimte kunt gebruiken. Het is echter alleen beschikbaar voor dat proces en is kortstondig van aard. Ik lees normaal gesproken in een groter bestand vanuit S3 en laat vervolgens een ouderproces kleinere subtaken maken die op het bestand werken en de gegevens doorgeven die elke subtask nodig heeft als onderdeel van de aanroeping.

2
toegevoegd
Bedankt. Ter informatie van de nieuwe ceder-stapel, kunt u een shell-sessie direct openen met heroku run bash .
toegevoegd de auteur John Bachir, de bron