Stel OS X Lion volledig schermafbeelding op het bureaublad programmatisch in

In OS X Lion, wanneer de gebruiker de app schermvullend inschakelt, wordt het venster naar rechts verplaatst naar de nieuwe spatie en heeft deze nieuwe ruimte een standaardachtergrond.

In QuickTime X, wanneer de gebruiker op volledig scherm schakelt, is de bureaubladachtergrond op de nieuwe ruimte die wordt gemaakt zwart.

Is er een code om een ​​aangepaste bureaubladafbeelding te maken voor de nieuw gemaakte ruimte? Ik weet dat het mogelijk is om de bureaubladachtergrond van elke ruimte in Lion via systeemvoorkeuren te wijzigen, maar ik hoef het niet te wijzigen, maar om het al te laten instellen wanneer de ruimte wordt gemaakt om de app op volledig scherm te laten verschijnen.

5

1 antwoord

Helaas niet. De standaardlinnentextuur wordt getoond wanneer een toepassing naar een volledig scherm wordt overgezet (zodat deze een eigen ruimte heeft).

Het is mogelijk om verschillende bureaubladafbeeldingen in te stellen voor normale, niet-toepassingsspaties met behulp van de methoden die beschikbaar zijn in NSWorkspace (dwz - setDesktopImageURL: forScreen: options: error: ), maar ze geven laat je niet echt de ruimte regelen waarop de afbeelding is ingesteld - het lijkt gewoon de ruimte in te stellen waar je momenteel bent.

Dus helaas is het antwoord nee.

2
toegevoegd