ASP.NET vorm verliest POST-waarden in een proxy-omgeving

Ik heb een ASP.NET-formulier (een inlogpagina), wanneer ik de waarden naar de server POST, gaat het verzoek door een proxy en worden de POST-pareameters verloren en uiteindelijk wordt de pagina net vernieuwd omdat er geen POST-parameters zijn.

Het punt is dat dit geen constant probleem is, omdat je je soms prima kunt aanmelden en in het algemeen werkt het prima als je je browsertemperatuurbestanden wist.

Ik heb Fiddler gerend om te controleren wat er aan de hand is en eigenlijk krijg ik het volgende:

  • Een normale POST-aanvraag met sessie-id, POST-gegevens, enz. Het antwoord (HTTP 407) bevat een proxyverificatie: onderhandelen en proxyondersteuning: header met op sessie gebaseerde authenticatie
  • Het volgende verzoek aan de server bevat een Proxy-Authorization: Negotiate-header met een lange reeks (base64 denk ik). Dit verzoek bevat GEEN POST-waarden. Het antwoord is nog eens 407 en eigenlijk zie ik het nu. Fiddler geeft 'HTTP/1.1 407 proxyverificatie vereist (toegang is geweigerd.)' Weer als kopregel.
  • Dan is er nog een derde verzoek met de header Proxy-Authorization en geeft 200 OK terug, maar de POST-waarden zijn natuurlijk niet verzonden

Daaropvolgende verzoeken resulteren in een HTTP/1.1 407 proxyverificatie vereist (de ISA Server vereist autorisatie om aan het verzoek te voldoen.) Toegang tot het Web Proxy-filter wordt geweigerd.) Reactie gevolgd door een tweede geslaagd maar leeg verzoek.

De client laat me de proxy niet omzeilen omdat deze intermitterend is en alle andere pagina's in de applicatie (waaronder veel webformulieren) prima werken.

Enige ideeën over wat ik kan proberen?

2
Ik krijg het gevoel dat dit een serverconfiguratieprobleem is met ISA. Wordt gemarkeerd om naar serverfault.com te gaan
toegevoegd de auteur NotMe, de bron

Geen antwoorden

0