In-game-advertenties van AdMob

Ik heb de nieuwste AdMob-SDK. Nadat ik de activiteit als volgt heb toegevoegd:


Ik kreeg de volgende foutmelding: "Fout: String types niet toegestaan ​​(op 'configChanges' met waarde 'toetsenbord | keyboardHidden | orientation | screenLayout | uiMode | screenSize |  smallestScreenSize ')."

Na wat opgravingen hier op dit ondersteuningsforum begreep ik dat ik de Android 3.2 SDK voor de AdMob moest gebruiken om te werken.

ECHTER! Mijn applicatie is gericht op Android 2.1 (en aan). Dus als ik de app target voor de Android 3.2 (alleen vanwege AdMob), blokkeert dit dan de telefoons waarop Eclair/Froyo/Gingerbread wordt uitgevoerd vanaf het installeren/uitvoeren van mijn applicatie?

2
Android 3.2 nodig voor Admob !? Ik denk niet dat dit correct is.
toegevoegd de auteur Che Jami, de bron

2 antwoord

U moet de Android 3.2 SDK downloaden en ertegen compileren door uw project.properties-bestand in te stellen op target = android-13 . Je kunt je apps nog steeds laten draaien op Android 2.1 en hoger door android: minSdkVersion = "7" in te stellen.

3
toegevoegd
Denk dat het veel verwarring kost voor ontwikkelaars. En het werkt niet op de 2.1-emulator
toegevoegd de auteur jebberwocky, de bron
De AdMob SDK heeft een minSdkVersion van 3, wat betekent dat deze volledig is getest tot Android 1.5. Dus AdMob garandeert dat de gebruiker vanwege de SDK geen compatibiliteitsfout krijgt. AdMob dwingt u alleen om te compileren met 3.2 of hoger, zodat deze kan worden geoptimaliseerd voor het weergeven van advertenties op tablets. Het enige dat dit voor u betekent, is dat u voorzichtig moet zijn om geen Android-klassen of -methoden te gebruiken die niet door 2.1 worden ondersteund (er is potentieel voor deze valkuil nu u code tegen de 3.2 SDK schrijft).
toegevoegd de auteur Eric Leichtenschlag, de bron
Ik begrijp dat, maar welke garantie heb ik dat de AdMob SDK componenten gebruikt die worden ondersteund door de Android 2.1 SDK en dat de gebruiker geen compatibiliteitsfouten krijgt?
toegevoegd de auteur Alex L., de bron

Het enige dat dit voor u betekent, is dat u voorzichtig moet zijn om er geen te gebruiken   Android-klassen of methoden die niet worden ondersteund door 2.1

En omdat je het nooit zult weten, crasht je app op duizenden apparaten en weet iemand dat hij de reden kent.

AdMob maakt het bijna onmogelijk om iets eenvoudigs te doen als:

Ik wil OS 2.2 en nieuwer ondersteunen.

Je kunt het doen met bijna alles ANDERS ... maar niet met AdMob.

0
toegevoegd