Rails testen mislukken zonder echte reden?

Ik probeer aan de slag te gaan met testen in Rails, ik probeer tests toe te voegen aan een project waaraan ik al enige tijd werk.

You can see the results of the test here: http://travis-ci.org/#!/dannymcc/BaseApp2/builds/253987

Als zodanig zijn er niet echt tests op zijn plaats - dus zou het niet automatisch moeten slagen?

You can see the fixture code etc. here: https://github.com/dannymcc/BaseApp2

Ik ben bezig met het doornemen van de Rails-testgids, maar ik dacht dat het zou kloppen totdat ik een test zou schrijven die mislukt? (Http://guides.rubyonrails.org/testing.html)

0
van uw link, ik zie gewoon dat u uw db moet migreren
toegevoegd de auteur apneadiving, de bron
Uw testrun mislukt omdat verschillende databasemigraties in behandeling zijn.
toegevoegd de auteur Warren, de bron

1 antwoord

Heeft u geprobeerd de migraties uit te voeren zoals het suggereert?

2
toegevoegd
Dit is wat ik niet begrijp - als ik de lokale migraties uitvoer en vervolgens push - betekent dat dat ik me in de sqlite-database moet verbinden met de repo?
toegevoegd de auteur dannymcc, de bron
Ik begrijp het, ik denk dat ik het begrijp! Bedankt!
toegevoegd de auteur dannymcc, de bron
Nee, u wilt over het algemeen geen as-is-gegevens repliceren op externe servers, uw sqlite-bestanden mogen zich niet in uw database bevinden. Bijvoorbeeld, een van mijn apps: github.com/agmcleod/PhoneQA/tree/master/ db . Het idee is om ontwikkelings- en productiegegevens volledig gescheiden te houden. Als er kerngegevens zijn die een toepassing moet uitvoeren, zoals een standaard beheerdersaccount, moet u de seed-gegevens daarvoor gebruiken. zorg ervoor dat u rake db: migreer RAILS_ENV = test voordat u de tests uitvoert in uw dev-omgeving en dat zou het moeten doen.
toegevoegd de auteur agmcleod, de bron
Geen probleem. Min of meer, het opslaan van veel data op een git repository kan je ruimte heel snel opeten. Zolang het schema, dat de tabellen en kolommen van de database definieert, overeenkomt met de repository, kunt u de structuur up-to-date houden voor elke computer die naar die repository gaat.
toegevoegd de auteur agmcleod, de bron