Haal de extraherenRequestHandler om te werken in Solr

Ik probeer Solr te laten werken met Tika, zodat ik Word- en PDF-documenten kan indexeren op mijn Drupal-website.

Ik heb gekeken naar de Wiki-pagina en deze page en geven aan dat een requestHandler in solrconfig.xml is toegevoegd.

Ik deed dat en nu werpt Solr een uitzondering:

org.apache.solr.common.SolrException: Fout bij laden van klasse 'org.apache.solr.handler.extraction.ExtractingRequestHandler'

Ik heb wat zoekopdrachten gedaan en zag dat anderen dit probleem hadden, maar zie geen gemakkelijke oplossing. Ik gebruik Solr 3.4.0 op Windows Server 2003 . Eventuele ideeën over hoe dit op te lossen?

Als een kanttekening heb ik Drupal met behulp van Solr voor zoeken en dat werkt. Maar wat ik niet kan krijgen is om Solr PDF- en Word-documenten te indexeren. Ik ben er zeker van dat dit een algemene behoefte is voor de meeste websites, maar ik heb er dagen over gedaan en ik kan niet geloven dat het zo slecht gedocumenteerd is en dat dit moeilijk te achterhalen is.

4

1 antwoord

Als u Solr uitvoert vanuit de voorbeelddirectory met de aanleg van de steiger, moet deze zonder wijzigingen worden uitgevoerd.

Echter, voor multicore-instellingen moet u de potten kopiëren naar de lib-map .

Als u de solrconfig in de voorbeeldmappen controleert, bevat deze de potten voor de cel- en extractiebibliotheken.

solrconfig.xml -

Maak een uncomment van deze regel om alle lib-potten op te nemen -


Kopieer de potten uit deze mappen naar uw multicore lib-map. Deze potten worden gebruikt voor extractie. (Apache pdfbox, poi, fontbox, enz.)Wanneer u Solr start, ziet u alle potten geladen. Zou je aan het werk moeten krijgen.

4
toegevoegd
In mijn installatie moest ik en NIET gebruiken
toegevoegd de auteur Cole W, de bron
cool .. geweldig ...
toegevoegd de auteur Jayendra, de bron
Ik kopieerde de solrconfig.xml in Solr met de solrconfig.xml van Drupal om Solr te laten werken met Drupal. Die van Drupal bevatte niet die lib-regels, dus dat was beslist het probleem. Bedankt!
toegevoegd de auteur John81, de bron
Hallo @ Jayendra Ik kan deze chnages niet configureren. Kunt u alstublieft uitleggen welke bestanden ik moet kopiëren. Ik heb geen dist-map in mijn solr-installatie
toegevoegd de auteur Prafful Garg, de bron