Ontwikkeling van Metro UI (Windows 8) van Windows 7

Hoe ontwikkel ik voor Windows 8 op mijn Windows 7-machine. Ik wil geen VM installeren. Ik heb Visual Studio 11 Developer Preview bekeken, maar ik weet niet zeker of ik Metro UI-ontwikkeling kan doen.

15
Als je het niet als een VM wilt installeren, kun je er dubbel opstarten in ...
toegevoegd de auteur Anthony, de bron
Waarom wil je geen VM installeren?
toegevoegd de auteur Mike Christensen, de bron
Metro vereist WinRT en dat is ALLEEN voor Windows 8 tot nu toe. Je kunt een metro-look en -gevoel nabootsen, maar je kunt niet volgens de regels van Metro gaan terwijl je iets gebruikt VOOR Windows 8.
toegevoegd de auteur DoomerDGR8, de bron
@MikeChristensen, ik heb een zeer beperkte ruimte op de harde schijf van mijn laptop, waardoor ik gedwongen wordt om het niet als een VM te hebben of er een dubbele opstart voor te hebben.
toegevoegd de auteur whihathac, de bron
@Anthony Dezelfde reden als hierboven!
toegevoegd de auteur whihathac, de bron

3 antwoord

Je kunt Metro-stijlontwikkeling niet uitvoeren vanuit Windows 7. Als je Windows 8 niet rechtstreeks of via een VM of dual-boot kunt installeren, kun je geen Metro-stijl-apps op die machine ontwikkelen.

6
toegevoegd

Het eenvoudigste dat u kunt doen, is uw Windows 7-machine instellen op dual-boot in Windows 8. Met een dubbele opstart hebt u nog steeds toegang tot bestanden op de Windows 7-machine als u wordt opgestart om 8 te winnen. Er zijn tal van how-to's beschikbaar ; hier is er een: http: //www.intowindows .com/how-to-dual-boot-windows-8-with-windows-7/.

Je kunt ook de dev preview van VS11 op een Windows 7-box installeren om DLL's te bouwen die de Metro-app zal gebruiken, om te experimenteren met C ++ AMP, of gewoon om een ​​voorsprong te nemen op bekendheid met de VS UI. Elke app die u daarmee bouwt (of VS2010 of VS2008 of wat dan ook) zal met plezier worden uitgevoerd op de Desktop-kant van Win8, hetzelfde als in Win7.

Wat je niet kunt doen, is om Win8 Metro-apps te bouwen (laat staan ​​testen) met alleen een Win7-box. Nog.

4
toegevoegd
Bedankt dat ik dit heb gerealiseerd. Ik installeerde VS11 maar vond dat het me geen optie geeft om MEtro UI tot stand te brengen. Bedankt voor je hulp! Maar ik kan dubbele boot/install vm niet hebben aangezien ik beperkte ruimte op mijn hdd heb.
toegevoegd de auteur whihathac, de bron

Het lijkt erop dat de Windows 8 Virtual Labs ( http://msdn.microsoft.com/en- us/jj206431.aspx ) hoeven Windows 8 niet te worden geïnstalleerd. Probeer het uit op Windows 7.

1
toegevoegd