Sequencingprobleem bij het lezen van een ini-bestand met Wix

Ik moet een ini-bestand met Wix lezen. Dit ini-bestand wordt door het installatieprogramma zelf gemaakt door een aangepaste actie (een exe-bestand genereert het ini-bestand).
Probleem: AppSearch (waar het ini-bestand wordt gelezen) is de eerste stap van InstallUISequence.
Zelfs als ik de CA vóór AppSearch call, krijg ik een foutmelding omdat, wanneer ik het ini-bestand probeer te lezen, het nog niet is gemaakt .. (Return = "asyncWait" in de CA)

Dit is de oproep:


  

Is er een oplossing? Bedankt!

0

2 antwoord

Windows Installer INI zoekt alleen ondersteuning voor bestanden in de map C: \ Windows. Dus het gebruik van een zoekopdracht is niet haalbaar.

In plaats daarvan kunt u proberen een aangepaste actie (aangepaste code die door u is geschreven) te gebruiken lees het bestand. Ik neem aan dat u het resultaat wilt opslaan in sommige eigenschappen van het installatieprogramma. Uw aangepaste actie moet dus de installatiehandgreep ontvangen.

0
toegevoegd
Het schrijven van bestanden per computerlocatie zoals C: \ Windows direct nadat het pakket is gestart, is geen goed idee. Dit is de reden waarom een ​​INI-zoekopdracht niet haalbaar is. In plaats daarvan kunt u het bestand in een tijdelijke map schrijven (bijvoorbeeld de map Temp van de huidige gebruiker). Uw aangepaste actie kan vervolgens dat bestand lezen.
toegevoegd de auteur user527987, de bron
Ja dat weet ik. Mijn probleem is dat de applicatie die het ini-bestand in c: \ windows genereert, achter de Wix-inifilesearch aanloopt ...
toegevoegd de auteur Steph Ragazzi, de bron

Dus wat je nodig hebt is om toegang te krijgen tot de gegevens in dat gegenereerde INI-bestand, toch? Heeft u controle over de manier waarop EXE de gegevens uitvoert?

Als u dat doet, kunt u ervoor zorgen dat die gegevens niet naar het INI-bestand worden gedumpt, maar naar de aangepaste MSI-tabel. Later hoeft uw CA om de inhoud van het INI-bestand te lezen niet te wachten tot het is gemaakt en raakt u de AppSearch-afhankelijkheid kwijt.

0
toegevoegd