Hoe duur zijn Java (Solr) thread-dumps?

Als onderdeel van een doorlopend onderhoud hebben we regelmatig threaddumps voor alle threads in de JVM opgenomen met een interval van één minuut. (Bijvoorbeeld: krul http://localhost: 8983/solr/admin/threaddump.jsp )

Wat zijn de prestaties/andere negatieve gevolgen van het doorgaan met deze praktijk voor onbepaalde tijd?

5

1 antwoord

Over het algemeen zijn JVM-draadafvoeren goedkoop, met weinig impact, ongeacht de toepassingen. Jmap -histos aan de andere kant kan erg van invloed zijn op de prestaties. Ik werk in onderhoud, we doen heel veel gipsafscheidingen, ik heb nog nooit een directe crash gezien die veroorzaakt werd door draaddumping.

Het enige probleem met het één keer per minuut uitvoeren van stortplaatsen is te veel informatie.

Voegt u de dump toe aan een apart bestand? In mijn ervaring moet je in de loop van de tijd naar stortplaatsen kijken om dingen op te vangen, zoals voorbijgaande blokkades.

1
toegevoegd
Houd de draden in de gaten, wachtend om te vergrendelen, als je een ernstige lock contention hebt, dan is dat hoe je het moet herkennen. Natuurlijk is een aantal lock contention normaal. Proost.
toegevoegd de auteur KaizenSoze, de bron
Ik denk dat we op dit moment alleen maar bezig zijn met het ontleden en schrijven van draadtellingen (en misschien typen) naar een logbestand en dat we op grote afwijkingen attent maken.
toegevoegd de auteur Ryan Roemer, de bron