Vinnende UI-engine voor C #

Ik ben op zoek geweest naar een manier om C# -toepassingen onder Windows Forms te villen. Ik moet nog iets vinden dat lijkt of kan worden gemaakt om er uit te zien, op afstand goed.

Ik ben op zoek naar iets als QT, waar je je controls kunt stylen met CSS (lees dit als: heeft een semi-geavanceerd stylingsysteem), maar ik heb geen geavanceerde controls zoals meters en dergelijke nodig, gewoon oude Windows Forms-controls maar dat kan op de juiste manier worden gestileerd.

Mijn ultieme doel is om mijn app er ongeveer zo uit te laten zien als Blender 2.5. Speciaal het menu, blauw op zwart dat er geweldig uitziet. Elke poging die ik kreeg in Windows Forms zag er gewoon verschrikkelijk uit.

Een oplossing met pure beeldvervanging zou ook niet slecht zijn, ik kan proberen en photoshop iets goeds. Maar op dezelfde manier stylen als in HTML/CSS zou het beste werken.

Dank je. Houd het alsjeblieft constructief.

0
@Ramhound het enige probleem met het gebruik van wpf is dat het volledig overkill is voor zoiets eenvoudigs als het standaard stylen van standaardbesturingselementen. Het is geweldig om nieuwe complete gebruikerservaringen te creëren.
toegevoegd de auteur Joao Carlos, de bron
Wat u echt wilt, is wpf Windows gebruiken.
toegevoegd de auteur Security Hound, de bron

1 antwoord

U kunt DevExpress gebruiken. (Non-free)
Ik ben erg blij met hen.

2
toegevoegd