Node.js op RedHat en Amazon EC2

Ik heb Node.js geïnstalleerd op een RedHat-exemplaar van EC2. Ik heb ook Express geïnstalleerd en probeer 'node app.js' uit te voeren. Ik krijg het consolebericht dat het luistert op poort 3000. Ik probeer te navigeren naar http: //.compute-1.amazonaws.com: 3000/maar er verschijnt niets. Ik heb geprobeerd het te veranderen naar 8080 en niets zo goed. Ik heb al deze poorten in mijn beveiligingsgroep (TCP 3000, SSH 22, TCP 8000, TCP 8080). Ik weet niet zeker waarom dit niet werkt! Is het iets met RedHat?

Alle hulp wordt gewaardeerd. Bedankt

0

2 antwoord

Er is een grote kans dat uw instantie wordt geleverd met een actieve firewall.

do: iptables -L

het zou uw huidige firewall-status moeten vermelden.

Afhankelijk van je redhat linux-versie, moet je de firewall configureren om de poorten te openen. (Zie redhat-documentatie of http: //www.cyberciti .nl/faq/rhel-fedorta-linux-iptables-firewall-configuratie-handleiding/)

2
toegevoegd
Ik weet niet zeker wat ik van de uitvoer moet maken. Ik zie "Chain INPUT", "Chain FORWARD" en "Chain OUTPUT". Ik zie onder Chain FORWARD, het zegt "ALLES AFWIJZEN - overal (src) overal (dst) afwijzen - met icmp. Is dit de schuldige?
toegevoegd de auteur jnfr, de bron
Ik heb het begrepen! Ik heb iptables -F uitgevoerd om alle huidige regels te verwijderen en vervolgens "" iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp -dport 22 -j ACCEPT "` voor de poorten die ik nodig had en het werkte. Heel erg bedankt dat je me in goede richting wees.
toegevoegd de auteur jnfr, de bron
Houd er rekening mee dat de firewall wordt hersteld wanneer u uw instantie opnieuw start.
toegevoegd de auteur Martin Samson, de bron

Controleer in de toekomst uw beveiligingsgroep die u toewijst wanneer u de EC2-instantie maakt. U kunt deze groep achteraf aanpassen, maar u kunt geen andere groep toewijzen. Controleer of poort 3000 open is.

0
toegevoegd