Is er een manier om de legenda of as te vervangen zonder de hele plot opnieuw te tekenen?

Soms zal ik een legende plaatsen op een bepaalde locatie op het perceel, laten we zeggen, om precies te zijn, en dan zie ik dat het een belangrijk deel van de plot beslaat. Is er een manier dat ik hem naar een toplinks of een andere plaats kan schakelen zonder eerst alle andere opdrachten eerst uit te voeren? Soms heb ik hetzelfde probleem met de assen, ik spelfout een woord en dan moet ik alle commando's opnieuw uitgeven.

Ik plaats uiteindelijk alles in een R-script wat betekent dat dit minder een probleem wordt, maar soms wil ik snel iets testen in de console. Vertel me alsjeblieft dat ik een basiscommando heb overgeslagen dat dit doet.

1
Ik denk niet dat je iets over het hoofd hebt gezien. Als je in rasterafbeeldingen werkte, kon je in principe elementen wijzigen of verwijderen tijdens de vlucht, maar in de praktijk zul je de manier waarop je met R. communiceert beter kunnen veranderen. Sorry.
toegevoegd de auteur Ben Bolker, de bron
Zoals voorgesteld door @GabrielFlorit hieronder: kies een interface die het voor u gemakkelijk maakt om gedeeltelijke of hele scripts/brokken R-code uit te voeren terwijl u ze bewerkt. Deze variëren van de ingebouwde scripteditors in Windows en MacOS (beide functioneel, die in MacOS is een beetje vollediger); naar interfaces zoals Notepad ++, RStudio, Tinn-R (de laatste is nu een beetje roestig); naar volledig uitgeruste bewerkingsomgevingen zoals vim en Emacs; naar ontwikkelingsinterfaces zoals Eclipse.
toegevoegd de auteur Ben Bolker, de bron
Bedankt, heb je suggesties over wat ik moet veranderen voor zover ik interactie heb met R? Hopelijk kan het ook enkele andere nieuwe gebruikers helpen.
toegevoegd de auteur thequerist, de bron

2 antwoord

Er bestaat niet zoiets, maar je bent op de goede weg - een script is zeker de juiste keuze. Ik zou ook R Studio , een gratis R IDE, aanbevelen, die u verschillende weergaven geeft, een voor scripts, een voor de console , één voor je plots - het is geweldig! Het maakt het werken met scripts net zo eenvoudig als interactie met de traditionele R-console.

2
toegevoegd

Zoals Gabriel je heeft verteld, is een script de beste manier. De volgende link kan u echter helpen:

Inkscape gebruiken om te plaatsen -edit Labels in R Graphs

1
toegevoegd