Eenvoudige VB met Ampersand

Quickie hier, ik weet het zeker ...

I am going through some code written by a former employee and keep seeing the ampersand followed by an equals sign i.e. &=

Ik heb dit helemaal niet gebruikt en vroeg me af waarom dat zou worden gebruikt in plaats van alleen het en-teken.

2

5 antwoord

& is the concatenation operator.

When using &= in an expression like:

string1 &= string2

Dit is hetzelfde als:

string1 = string1 & string2

Het gebruik van operator = is heel gebruikelijk in talen als C, C#, C ++, Java en meer - ze hebben constructies zoals - = , + = en meer, wat eenvoudig betekent dat de variabele in de linker operand moet worden gebruikt in de binaire bewerking en dat het resultaat wordt teruggegeven aan de variabele.

MSDN puts it like this - &= Operator (Visual Basic):

Voegt een tekenreeksuitdrukking samen aan een tekenreeksvariabele of -eigenschap en wijst het resultaat toe aan de variabele of eigenschap.

9
toegevoegd

Het is gewoon een andere manier om de aaneenschakelingsoperator te gebruiken, net zoals + = voor numerieke waarden. Hoe dan ook is prima, maar voor het samenvoegen van veel strings is het beter om StringBuilder te gebruiken.

3
toegevoegd
+1 voor StringBuilder.
toegevoegd de auteur Tim, de bron

ampersand in VB.NET is used to concatinate strings. You can use instead the + sign, but it is a better practice to use &.

1
toegevoegd

Van MSDN

Concateneert een tekenreeksuitdrukking aan een tekenreeksvariabele of -eigenschap en   wijst het resultaat toe aan de variabele of eigenschap.

0
toegevoegd

Onthoud dat x = x + 1 en x = + 1 hetzelfde zijn.

Also stringA = stringA & stringB and stringA &= stringB are the same.

0
toegevoegd