Joomla Doorverwijzing wanneer downloadbestand niet gevonden is

Ik heb een website waarop klanten msi-bestanden kunnen downloaden. Na verloop van tijd stop ik de oudere versie en drop ze van mijn site.

Ik heb gemerkt dat een aantal gebruikers links naar de oudere bestandspaden volgt. Wanneer ze het doen, zien ze het volgende:

Not Found

The requested URL /files/VBADiff/VBADiff_Professional_Setup_2_0.msi was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ik wil mijn aangepaste 404-bericht weergeven of doorverwijzen naar het juiste downloadpad. Helaas kan ik niet achterhalen hoe dit moet - ik ben een beetje verbaasd dat bezoekers mijn 404-bericht niet al zien. Kan iemand helpen?

Bewerken: ik gebruik versie 1.5.11 van Joomla.

0
U moet uw site slecht bijwerken. U bent 13 versies achter op 1.5 en ze zijn allemaal beveiligingsreleases. U vraagt ​​om problemen die nu up-to-date blijven. Het is gemakkelijk te doen en veel sneller dan herstellen van een hack.
toegevoegd de auteur Brent Friar, de bron
Bedankt Brent - naar behoren bijgewerkt.
toegevoegd de auteur Chris Spicer, de bron

2 antwoord

Bestandsdownloads, met name directe links van een externe verwijzer, plaatsen het Joomla-framework niet instantaan, dus niets in Joomla zal uw probleem helpen oplossen. Afhankelijk van de URL's die u gebruikt om naar de bestanden te gaan, moet u dit probleem oplossen met een typische 301-omleiding voor URL's zonder querystrings of mod_rewrite voor degenen met.

1
toegevoegd

You can use a redirect plugin for joomla 1.5 which also protocalls 404 accesses. I like this one: http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/url-redirection/14676

0
toegevoegd
Als je links hebt die niet over joomla routeren, moet je deze links omleiden via htaccess. Redirect 301 old.html new.html
toegevoegd de auteur Mike, de bron
Bedankt Mike, ik zal het proberen en markeer je antwoord als het voor mij werkt.
toegevoegd de auteur Chris Spicer, de bron
Vreemd, maar deze invoegtoepassing lijkt geen pogingen te detecteren om een ​​bestand te downloaden, alleen niet-beschikbare pagina's, dus het helpt niet dat ik bang ben.
toegevoegd de auteur Chris Spicer, de bron