PHP Website geconverteerd naar statische HTML-site - probleem koppelen

Ik had een dynamische PHP-website die ik moest converteren naar een statische website om aan een klant te geven. Ik gebruikte wget om de bestanden te trekken en het deed precies wat ik nodig had. Het enige probleem is ... mijn vorige koppelingen (die zijn geïndexeerd in Google) hebben geen bestandsextensie. Ik heb .htaccess gebruikt om de .php-extensie te verwijderen.

So one of my URL's would look like this: http://www.domain.com/about/

Toen ik een statische versie van de website kreeg, veranderde het al mijn links in .html

Dat zou prima kunnen, omdat ik htaccess zou kunnen gebruiken om van die bestandsextensie af te komen en dus zullen al mijn links hetzelfde zijn als voorheen. Welnu, alle interne links op elke pagina linken naar de .html-versie.

Is er een manier om met htaccess gebruikers door te sturen als ze naar about.html gaan, dan zijn ze ongeveer zonder extensie? Dus al mijn interne links werken nog steeds?

Of zijn er nog andere suggesties die jullie misschien hebben om dit aan te pakken?

Hier is de wget-code die ik gebruik:

wget -k -K  -E -r -l 10 -p -N -F -nH http://www.domain.com/

Hoe kan ik ervoor zorgen dat .php-bestanden worden uitgevoerd in plaats van .html?

Bedankt!

5

1 antwoord

U kunt dit toevoegen aan uw .htaccess:

RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.html [NC,L]

taken from: http://www.sicanstudios.com/how-to-remove-php-html-htm-extensions-with-htaccess/

5
toegevoegd
Geweldig bedankt. Dat zal werken. Een snelle vraag echter, ik heb twee vormen die .php en niet .html moeten zijn. Weet jij Wget helemaal te gebruiken? Ik moet alle bestanden uitzetten als .php in plaats van .html - Ik heb mijn vraag bijgewerkt met de code die ik heb gebruikt.
toegevoegd de auteur Drew, de bron
Dus ik kan het PHP-fragment handmatig toevoegen aan de twee pagina's die ik nodig heb, en ze hebben al de .php-extensie, dus alle koppelingen via andere pagina's hoef ik niet te veranderen. Bedankt!
toegevoegd de auteur Drew, de bron
Welnu, u gebruikt de -E -markering die alias is voor de - html-extensie -markering. Daarom veranderen de bestandsnamen in .html . Als u dat verwijdert, moet het extensies behouden. U krijgt echter geen php-code met wget, dus waarom zou u de .php-extensies nodig hebben?
toegevoegd de auteur swatkins, de bron
oke dan. succes!
toegevoegd de auteur swatkins, de bron