Hoe Glassfish het index.xhtml automatisch "vindt" en rendert via JSF

Ik gebruik Glassfish 3.1 en alle referentie-implementaties en ik kreeg een vraag over hoe ik Glassfish de index.xhtml kan laten weergeven en automatisch door JSF render, in plaats van een index.html te maken en vervolgens om te leiden naar index.jsf (welke is index.xhtml)? Ik maak gewoon gebruik van de standaardtoewijzing in Glassfish (heeft geen toewijzingen toegevoegd in web.xml), zodat ik .jsf kan schrijven in het URL-veld en de xhtml-webpagina's wordt gerenderd.

Making a index.html with this: <meta http-equiv="refresh" content="0; url=index.jsf" /> in every new folder is rather cumbersome and it is probably better ways of doing it.

1

2 antwoord

Doe het volgende in web.xml:


    Faces Servlet
    *.xhtml    index.xhtml

Het hangt af van welk URL-patroon de Faces Servlet is toegewezen en of de request-url overeenkomt met dat patroon en zo ja, dan roept het de Faces Servlet op code> en de aanvraag wordt verwerkt door de Faces Servlet .

4
toegevoegd
Het werkt voor alle pagina's afgezien van index.xhtml in de root bij de eerste keer; Ik heb een containerbeheerde authenticatie voor de hele applicatie (/ *) dus je moet inloggen. Het omleidingen: localhost: 8080/myapp/rfRes/& hellip;
toegevoegd de auteur LuckyLuke, de bron
@BPDeveloper: Hoe ziet web.xml er uit?
toegevoegd de auteur Bhesh Gurung, de bron

Just add a in web.xml for index.html to whatever servlet is responsible for rendering JSF pages.

0
toegevoegd