Waarom een ​​hasj maken in een perceptuele hash?

I've been working through the examples at http://www.hackerfactor.com/blog/index.php?/archives/432-Looks-Like-It.html&comment-submitted#feedback and I got stuck trying to create a hash from the bits of the image after it's processed. If you hash the binary string created from the pixels of an image and then look at the hamming distance to analyze how different the photos are, what good is creating a hash doing a hamming distance vs. doing a hamming distance on the raw binary string? Is the hash created merely to speed things up?

Ik weet niet veel over hashes. Ik neem aan dat ze in dit geval fungeren als een filtermechanisme voor bijna identieke foto's? Maar wordt dit filteren niet bereikt door de foto kleiner te maken en te converteren naar grijswaarden?

0

1 antwoord

Het idee in de blogpost is hoe vergelijkbare afbeeldingen te herkennen. En het doel is om juiste soort informatie te verliezen, zodat wat overblijft aanzienlijk is en gemakkelijk te vergelijken. Er zijn dus twee aspecten: hoe snel en hoe nauwkeurig kunt u vergelijken. Als je je afbeelding reduceert tot 8x8 zwart en wit (dat is 64 bits aan informatie), maakt het niet uit of je het een "raw bite string" of een "lange hash" noemt (nou ja, zoals @Blender opmerkte het is niet echt een hash in conventioneel gebruik van de term). Belangrijk is hoe je het kunt verminderen en welke informatie er overblijft en wat verloren is.

1
toegevoegd