ajax get werkt niet in chrome, maar wel in Firefox

var url = "http://opensocial.flixster.com/igoogle/showtimes?date=20111027&postal=23226";

$.ajax({
  url: url,
  success: function (html) {
    alert('in success');//THIS NEVER HAPPENS
  },
  error: function() { return null; }
});

Het bovenstaande werkt prima in Firefox, maar de succesfunctie wordt nooit geactiveerd in Chrome. Weet iemand waarom? En, alle alternatieven om het in alle browsers te laten werken?

Bedankt!

0

1 antwoord

Just tried it over on jsbin and works perfectly: http://jsbin.com/eyikac/2/edit#javascript,live

Welke soort fout geeft het? Probeer de Chrome-ontwikkelaarstools JavaScript-console te controleren op foutmeldingen.

1
toegevoegd
Nou ja, ik weet dat Chrome problemen heeft bij het uitvoeren van ajax-aanvragen bij het uitvoeren van een statisch HTML-bestand. Dit probleem zou hier moeten zijn: code.google.com/p/chromium/ issues/detail? id = 47416
toegevoegd de auteur Juri, de bron
graag gedaan. Het uitvoeren op een lokale server werkt ook. Het probleem is het bestand: /// -protocol waarop ze het lijken te beperken.
toegevoegd de auteur Juri, de bron
Ik heb dit op een lokaal html-bestand geplaatst en sleep 'n' naar mijn Chrome-browser. er gebeurt helemaal niets, zelfs geen foutmelding als ik "alert ('error')" in de "error:" part aan het doen ben. kan het zijn omdat de URL "file: /// C: /Users/ian/Desktop/test.html" is? en chrome denkt "woah, dit is geen legitieme url"?
toegevoegd de auteur Ian Davis, de bron
Wacht!! goed telefoontje op het chromen console-ding. "XMLHttpRequest kan opensocial.flixster.com/igoogle/… niet laden . Oorsprong null is niet toegestaan ​​door Access-Control-Allow-Origin. "
toegevoegd de auteur Ian Davis, de bron
dat is het. Heel erg bedankt Juri! Ik heb net die html in een eenvoudig html-bestand laten vallen, op een domein geplaatst dat ik bezit om het uit te testen, en het werkt prima.
toegevoegd de auteur Ian Davis, de bron