Installeer NuGet-pakketten automatisch in VS 2010 projectsjabloon

Kan iemand me vertellen hoe ik (of waar ik kan vinden hoe) ik NuGet-pakketten automatisch kan installeren wanneer ik een nieuw project maak op basis van mijn aangepaste projectsjabloon in Visual Studio 2010?

Ik maak een nieuwe projectsjabloon voor een project dat standaard een paar NuGet-pakketten gebruikt. Ik heb de documentatie op de NuGet-site gelezen, maar dit is onaanvaardbaar omdat ik wil verwijzen naar een bestaand pakket als het al in het project is geïnstalleerd.

Met andere woorden, als ik pakket v1 in mijn sjabloon (VSIX) insluit, maar versie 1.1 al in de oplossing is geïnstalleerd, wil ik dat NuGet naar versie 1.1 verwijst in plaats van v1 in de oplossing te plaatsen en de ontwikkelaar dwingt het pakket bij te werken.

Is dit mogelijk? En, zo ja, hoe?

4

2 antwoord

NuGet 1.5 ondersteunt nu deze functie zonder dat u een ASP.NET MVC 3 projectsjabloon hoeft te bouwen.

http://blogs.msdn.com/b/marcinon/archive/2011/07/08/project-templates-and-preinstalled-nuget-packages.aspx

Dit vervangt de functie die ik heb geschreven. :)

2
toegevoegd
Maar als ik dit opnieuw goed lees, moeten we het pakket in de projectsjabloon opnemen. Is er geen manier om een ​​download te activeren, zodat we de nieuwste versie van het pakket krijgen? Het is ook niet duidelijk wat er gebeurt als er al een versie van het pakket in de oplossing zit waarin we het nieuwe pakket maken - zal de projectsjabloon dit herkennen? Wat als de oplossing al een nieuwere versie van het pakket heeft geïnstalleerd?
toegevoegd de auteur SonOfPirate, de bron

Bekijk dit bericht hier:

http://haacked .com/archive/2011/06/06/het creëren van een op maat-asp-net-mvc-project-template.aspx

Het artikel vermeldde dat de NuGet-pakketten op uw computer moeten staan, maar dit zou in de toekomst moeten veranderen (als dat nog niet het geval is).

0
toegevoegd
Je hebt me verloren. Ik weet niet zeker hoe de link voor SharpDevelop zich vertaalt naar mijn vraag over Visual Studio 2010.
toegevoegd de auteur SonOfPirate, de bron
Wauw, lezen mislukt! Laat maar, ik heb uiteindelijk het artikel van Phil Haack gevonden - zie bijgewerkte antwoord :-)
toegevoegd de auteur Danny Tuppeny, de bron