Pycharm: tooltip voor variabelen/namen/tokens inschakelen met muisaanwijzer?

Ik ben op zoek naar iets vergelijkbaars als hoe Visual Studio tooltips laat zien wanneer je met de muis over iets in de editor beweegt (type informatie, methode details, andere nuttige informatie, etc.). Is dit een configureerbare optie in PyCharm? Ik moet het nog vinden.

Bedankt.

3
Zijn er enkele screenshots van waar je het over hebt in Visual Studio? Ik kon niets vinden na een snelle Google.
toegevoegd de auteur rakslice, de bron

1 antwoord

Het is alleen beschikbaar via de snelle documentatie-sneltoets, stem voor het probleem zodat het ook werkt als zweeftekst .

2
toegevoegd
Als iets vanaf het begin niet past in uw gebruikspatronen, betekent dit niet dat PyCharm niet nuttig is voor anderen. De IDE is toetsenbordgeoriënteerd en is gericht op productiviteit, iets doen met de muis is helemaal niet productief, de meeste professionele ontwikkelaars raken de muis zelfs niet aan tijdens codering en projectnavigatie. Hoewel deze functie nuttig kan zijn voor de nieuwe gebruikers, neemt de waarde ervan drastisch af zodra u leert werken met de IDE zonder muis.
toegevoegd de auteur CrazyCoder, de bron
Ik was het ermee eens dat deze functie nuttig is, vooral voor de nieuwe gebruikers en daarom hebben we een verzoek hiervoor in de tracker. Het kan in een van de toekomstige versies verschijnen of iemand zal een plug-in creëren die deze functionaliteit toevoegt. Ik heb niet gezegd dat het voor iedereen nutteloos is. Neem mijn commentaar niet zo agressief.
toegevoegd de auteur CrazyCoder, de bron
Darn. Toch bedankt. Deze IDE is een vreemde combinatie van vele leuke functies en super voor de hand liggende functies die ontbreken. De $ 99 helemaal niet waard.
toegevoegd de auteur wiener_patrol, de bron
Het feit dat de andere belangrijke IDE's standaard al deze functie bevatten, zegt me dat het meer is dan alleen maar een nutteloze productiviteitsdaling. Wanneer iemand een nieuwe taal/raamwerk leert, is deze functie erg nuttig. Ik moet zeggen dat deze arrogante reactie mij - en ongetwijfeld vele andere potentiële klanten - ontmoedigt om PyCharm te kopen. Teleurstellend, voor de zekerheid.
toegevoegd de auteur wiener_patrol, de bron