Cloud9 of WebStorm

Welke IDE is beter voor node.js en/of JQuery-ontwikkeling? Wat zal de productiviteit meer verhogen? Welke voor- en nadelen hebben beide?

7
WebStorm 3.0 is waarschijnlijk een van de beste JS-editors die momenteel op de markt is (De enige echte kanshebber is vs2011).
toegevoegd de auteur Raynos, de bron

3 antwoord

Nou een van de duidelijke verschillen is dat Cloud9 wordt gehost terwijl WebStorm is geïnstalleerd. Dat betekent dat u overal in de cloud toegang hebt tot uw Cloud9 en uw bestanden, maar met WebStorm moet u deze op elke computer installeren en uw bestanden ophalen van uw repo of andere bestanden. Het betekent ook dat Cloud9 maandelijkse kosten heeft, maar WebStorm is waarschijnlijk een eenmalige kost.

6
toegevoegd
Cloud9 is open source en u kunt ervoor kiezen om het gehost te gebruiken zoals hierboven vermeld, installeer het op uw eigen externe webserver of op uw lokale computer. Wanneer u een van de laatste 2 opties gebruikt, hoeft u niets te betalen aan Cloud9 of bent u beperkt in het aantal projecten dat u kunt instellen.
toegevoegd de auteur Leon Stafford, de bron

Nou, de volgende vraag is of je node.js probeert te doen of niet? Wat is je uiteindelijke doel? Cloud9 is geweldig voor node.js als u het wilt uitvoeren zonder node.js op uw lokale computer te installeren. U kunt Cloud9 ook koppelen aan Github en uw site implementeren in Heroku.

Als u alleen jQuery/JavaScript-ondersteuning wilt, hebt u waarschijnlijk geen cloudeditor nodig.

1
toegevoegd

Je kunt Spket proberen. Hoewel je niet meteen uit de doos hints krijgt, kun je met jsdoc laten zien welk type je terugzet van een functie. U kunt ook als resultaattype opgeven het resultaat van de uitvoering van een andere functie. Door de argumenten van de functie te becommentariëren, kunt u de juiste autocomplete binnen de functie krijgen. BTW spket heeft een goed idee van sluitingen en variabelen scope.

Dat was tenminste een jaar geleden.

0
toegevoegd