Hoe maak je een gui aan die de ontvangen sms laat zien?

Ik heb een applicatie op de telefoon van de eerste gebruiker die een sms naar de tweede gebruiker stuurt. Ik kan de sms naar de tweede gebruiker sturen, maar ik wil een knop waarmee ik de ontvangen sms kan zien. Op dit moment heb ik een code van een zelfstudie http://mobiforge.com/developing/ story/sms-messaging-android maar het toont de sms onmiddellijk nadat deze is ontvangen bij de tweede gebruiker. Ik wil dat deze alleen wordt weergegeven wanneer op een bepaalde knop zoals "View sms" wordt geklikt. Hoe kan ik dit doen? Om het even welke ideeën alstublieft.

Hier is de link van de code:

http://pastebin.com/Hu317WNd

1

2 antwoord

Je zult het bericht ergens in het geheugen/db/bestand moeten opslaan en dan wanneer de gebruiker op de knop klikt, open je het bestand/sql ongeacht en toon je het eerste bericht op de stapel.

Luister naar knopklikken, ontvang nieuwste bericht, weergave.

Kunt u een aantal tutorial-koppelingen geven voor dit of een stukje code?   wees dan gemakkelijk. En nog een ding, wanneer dat bericht wordt opgehaald   bestand kunnen we een antwoordoptie hebben zodat de gebruiker hierop kan antwoorden? Als   ja, leg uit hoe? Of vertel me hoe ik het bovenstaande kan veranderen   eis aan deze?

Ik kan enkele links plaatsen en je kunt ze samenvoegen

Button Click listener Right at the top

Reading and writing to a file This probably isn't the best way, but you could have a comma delimited file that stores the messages that are waiting to get replied to. The best way would be a database, but since it seems your a beginner start with a file or maybe even shared preferences.

Wanneer u het bericht in het bestand of de db leest, moet u de gegevens van de telefoon # hebben en kunt u een antwoordknop laten weergeven wanneer u het bericht weergeeft.

2
toegevoegd
Kun je wat tutorialkoppelingen geven voor dit of een stukje code, dan is het gemakkelijk. En nog een ding, wanneer dat bericht is teruggezet van het bestand, kunnen we een antwoordoptie hebben zodat de gebruiker hierop kan antwoorden? Zo ja, leg uit hoe? of vertel me hoe kan ik de bovenstaande eis veranderen in deze? Bij voorbaat dank.
toegevoegd de auteur dark_shadow, de bron

Ga met de zelfstudie die u verzendt, sla het bericht gewoon op wanneer het in de uitgezonden luisteraar wordt ontvangen.

0
toegevoegd
Hoe kan ik dat doen? Kun je het alsjeblieft uitwerken?
toegevoegd de auteur dark_shadow, de bron
@lan: graag een beetje meer uitleg over het concept. Bedankt op voorhand.
toegevoegd de auteur dark_shadow, de bron
Er zijn veel huurders bij dit probleem die met bestaande documentatie kunnen worden opgelost. Bekijk het laatste codevoorbeeld in uw zelfstudie. Bewaar het bericht in onReceive in een variabele. Misschien kunt u een vector gebruiken om meerdere berichten op te slaan. Hoe dit te koppelen aan een ui is een heel andere vraag.
toegevoegd de auteur Ian, de bron