iOS brengt wifi-authenticatieformulier op

Ik ondervind een probleem met mijn iPad-app die de wifi-verificatie niet naar voren brengt wanneer deze probeert toegang tot het netwerk te krijgen. Wanneer ik de app voor het eerst open en verbinding moet maken, wordt het paneel weergegeven, maar als ik de iPad vergrendel en hiernaar terugkeer nadat de WiFi-aanmeldsessie is verlopen, wordt het paneel niet weergegeven.

Is dit iets waarvoor ik moet coderen? Ik heb begrepen dat het paneel automatisch werd weergegeven wanneer je probeerde het netwerk te gebruiken.

1
Klinkt als een slecht ingerichte hotspot. Heb je geprobeerd het te testen met een ander wifi-netwerk?
toegevoegd de auteur Perception, de bron
Het lijkt een probleem te zijn met mijn hotspot ... Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat sommige dingen (specifieke lokale domeinen) niet-geverifieerd werken ... niet echt zeker, maar het probleem beïnvloedt het hele systeem, niet alleen mijn app. Ik heb besloten om gewoon te gaan met "maak de gebruikers bewust en hoop dat ze klagen bij de juiste mensen" om het te repareren ;-)
toegevoegd de auteur Errol, de bron

1 antwoord

Ik denk niet dat je ervoor kunt coderen. Waarschijnlijk moet de gebruiker de wifi-verbinding omschakelen (deze in- en uitschakelen) om iOS weer verbinding te laten maken.

1
toegevoegd
Ik keek naar CaptiveNetwork, maar het lijkt alleen de authenticatie te laten overschrijven en biedt geen manier om het systeem te vertellen dat netwerkbewerkingen mislukken.
toegevoegd de auteur Errol, de bron