Vind ik de knop per item, het maximumaantal pagina's beheren, overkill?

Ik heb een e-commerce website gecodeerd met een dynamisch-achtige knop op elke itempagina. Telkens wanneer een Facebook-gebruiker op de like-knop klikt, wordt een nieuwe pagina gemaakt onder de lijst Beheer pagina's Beheerders. Ten eerste is er een limiet aan het aantal pagina's dat men kan beheren? Het lijkt bijna alsof het een enorme hoofdpijn zou zijn om al die pagina's te beheren voor een schijnbaar oneindig aantal items.

Als dat een slecht gekozen manier is om dingen aan te pakken, hoe wordt het dan normaal gedaan? Hebben sites alleen de "share this" -knop die niet "leuk" vindt, maar gewoon naar de gebruikersmuur verzendt?

Ik zal suggesties doen.

Dank je.

** Bewerk ** Het lijkt erop dat ik duidelijker had kunnen zijn. Het gebruik ziet geen enkele nieuwe pagina of iets wanneer ze op deze klikken. Facebook maakt intern echter een nieuwe "Beheer" -pagina voor elke verschillende like-knop waarop wordt geklikt voor intern beheer. Dus als iemand alle items op de site zou "liken", zou ik 500 "pagina's" beheren op Facebook.

Blijkbaar is het "Aandeel" verouderd en ze willen dat iedereen zoiets in de toekomst doet, dus het lijkt erop dat er geen limiet zou moeten zijn - het lijkt gewoon dat het een logistieke nachtmerrie zou zijn.

0
Waarom wordt er precies een nieuwe pagina gemaakt wanneer de gebruiker een al bestaande artikelpagina leuk vindt? Zou de gebruiker de pagina niet "leuk" vinden als hij/zij al binnen is?
toegevoegd de auteur Filipe, de bron
Misschien was het verkeerd geformuleerd, ik ben geen nieuwe pagina aan het maken, ik heb het over Facebook's beheer van "Liked" pagina's.
toegevoegd de auteur user1013404, de bron

1 antwoord

Ik heb dit onlangs nogal wat onderzocht voor www.bargain.com. Het lijkt erop dat alleen dingen delen het meest efficiƫnt en lonend is voor het investeren van middelen. Laadtijden kunnen behoorlijk hard worden geraakt (als het om milliseconden gaat) wanneer dezelfde knoppen bijvoorbeeld meerdere keren per pagina worden geladen. Als er erg veel verkeer was en de laadtijden lichtjes werden vertraagd door enorme hoeveelheden knoppen, kan dit zelfs een probleem zijn in de cae van bargain.com. Ik heb geprobeerd dat zo goed mogelijk te stroomlijnen, maar het wordt behoorlijk zwaar.

Uiteindelijk heb ik gewoon een hekel aan deze knoppen. Delen, zoals, plus, wat dan ook. Haha.

Zou een gebruiker ook echt verwachten dat een nieuwe pagina wordt gemaakt door op klikken te klikken? Ik denk dat ze verwachten te klikken zoals en gewoon verder gaan. Het maken van een volledige pagina lijkt overdreven.

0
toegevoegd
@promiseofcake Ik begrijp dat. Ik wil alleen maar zeggen dat de gebruiker waarschijnlijk niet de intentie heeft om het maken van een pagina aan te moedigen door op een soortgelijke knop te klikken. In alle opzichten lijkt het overvloeiend om de pagina te hebben als resultaat van een dergelijke alledaagse actie.
toegevoegd de auteur Steve Adams, de bron
Facebook is degene die de pagina maakt wanneer er op niet wordt geklikt. Het is alsof ze een interne beheerderspagina maken voor elke geklikte knop waarop wordt geklikt.
toegevoegd de auteur user1013404, de bron
Maar ik heb hier geen controle over. Dat is waar de vraag vandaan komt. De koper ziet niets nieuws, zoals een pagina, enzovoort. Maar wanneer de Facebook-beheerder zich aanmeldt, wordt er een pagina gemaakt onder de sectie Pagina's beheren voor elk item met de gewenste inhoud.
toegevoegd de auteur user1013404, de bron