Kan een iFrame alleen de broncode weergeven?

Is het mogelijk voor een iFrame om de onbewerkte code van een bron te tonen in plaats van deze weer te geven? Zo ja, hoe doe je dat en kan het worden gedaan op JavaScript?

1
heb je geprobeerd het antwoordmime-type te wijzigen in text/plain welke kon de browser opdracht geven om respons te behandelen als platte tekst in plaats van HTML? En maak een nadere toelichting op Javascript - waar zou u het gebruiken? In bovenliggend frame of in het frame dat tekst moet weergeven - wat tegenstrijdig is ...
toegevoegd de auteur Robert Koritnik, de bron
Nee. U moet PHP of een andere taal gebruiken om onbewerkte tekst van de webpagina te genereren.
toegevoegd de auteur Blender, de bron
Kun je uitleggen, waar wil je de broncode van weergeven? Moet het een iFrame van de daadwerkelijke inhoud zijn? Moet het zelfs een iFrame zijn?
toegevoegd de auteur Nick Q., de bron

3 antwoord

Niet direct, maar er is geen reden waarom dit niet met Javascript kan worden gedaan. Voer een AJAX-aanroep uit om de HTML-bron op te halen, HTML-codering voor een paar sleuteltekens , en stel het resultaat in als de inhoud van uw frame of een ander element.

5
toegevoegd
JSFiddle demonstreert, krijgt de huidige pagina-inhoud: jsfiddle.net/7VabA
toegevoegd de auteur Nick Q., de bron
Ik wou niet dat mijn paar minuten die de vraag beantwoordden, helemaal zouden verspillen.
toegevoegd de auteur Nick Q., de bron
@NickQ .: Bedankt!
toegevoegd de auteur Jon, de bron
Heel erg bedankt John! Ik heb er een beetje mee geknoeid. Ik heb een soortgelijke benadering gevolgd als door jou aanbevolen. Ik had een PHP-bestand om de xml uit te bouwen, maar de header was ingesteld op type = "text/txt" en het iFrame heeft het perfect weergegeven! Heel erg bedankt bro!
toegevoegd de auteur Philll_t, de bron

You can set the src attribute to a page on your webserver that outputs the html as plain text and not as HTML. Therefor you must set the header info content-type to text/plain. Check this page to see how it's done in PHP: http://www.jonasjohn.de/snippets/php/headers.htm

Er is geen manier om dit alleen met html of JS te doen. U hebt een taal op de server nodig om de pagina weer te geven. Natuurlijk is het mogelijk om de gegevens van de webserver in JS op te halen via een xmlhttprequest, beter bekend als AJAX.

3
toegevoegd
@felipetadeo: geen probleem. Blij dat ik kan helpen.
toegevoegd de auteur Bas Slagter, de bron
Dit is precies waar ik voor ging. Het is een schande dat de kleur niet bij de syntaxis op safari in een iFrame blijft. Baszz, bedankt!
toegevoegd de auteur Philll_t, de bron

Nee. U hebt een tool nodig om de HTML in tekst om te zetten om te zetten.

0
toegevoegd