JAX-WS - Foutopsporing null-parameters

Ik heb een WSDL geïmporteerd met wsimport en het resultaat in Glassfish geïmplementeerd.

Wanneer ik nu een SOAP-aanvraag verzend (gemaakt op basis van deze WSDL met SoapUI), wordt het bericht verwerkt en doorgeleid naar de methode in mijn geïmplementeerde toepassing, maar alle parameters zijn nul. Er is waarschijnlijk een probleem met een naamruimte of iets in mijn verzoek, maar ik kan het niet vinden. Is er een manier om te debuggen naar welke klasse wordt gezocht naar de toewijzing met JAX-WS?

Bij voorbaat dank

0
Wauw, je hebt veel meer details nodig als je hulp wilt. Bijvoorbeeld relevante gedeelten van uw WSDL, implementatiecode en het XML-pakket dat u via soapUI verzendt.
toegevoegd de auteur Perception, de bron
Bedankt maar in feite is mijn vraag inderdaad erg generiek, omdat ik de WSDL niet mag plaatsen. Laten we zeggen dat ik een fout heb gemaakt bij het invullen van de parameters in mijn verzoek en ik zou willen debuggen (dat wil zeggen, de fout zit niet in de code noch in de WSDL zelf). Is er een manier om loggen in te schakelen waarom JAX-RS null als parameters zou plaatsen? (wat is de verwachte naamruimte en wat wordt bijvoorbeeld gevonden) (Ik wil niet dat mensen mijn fout corrigeren door naar mijn code te kijken omdat het andere mensen niet zal helpen met hetzelfde soort probleem met een andere WSDL, vooral wanneer het vertrouwelijk is, zie je?)
toegevoegd de auteur Hashi, de bron

Geen antwoorden

0