Een bestandslocatie opgeven in een eenheidscontrole met Visual Studio-tests

Ik heb een set tekstbestanden waarvan ik een test nodig heb om de items te gebruiken voor specifieke delen van sommige Unit-tests die ik aan het schrijven ben. Ik heb een bestandspad in mijn app.config geplaatst van alleen:. \ DataLists \

Nadat ik dat erin heb geplaatst, heb ik de items toegevoegd die nodig zijn om een ​​aangepast gedeelte toe te voegen, zodat het dan de informatie over het bestandspad krijgt. Het probleem dat ik heb is dit ... het is niet het vinden van die lijsten op die locatie, het kijkt in plaats daarvan naar een tmp-map. Hoe geef ik hiervoor een goede bestandslocatie op?

0
Zou je de code kunnen posten? Het is gemakkelijker om op deze manier te antwoorden. Voel je vrij om persoonlijke informatie uit de code te verwijderen als je dat wilt.
toegevoegd de auteur Marco, de bron

1 antwoord

Heeft u geprobeerd de DeploymentItemAttribute te gebruiken? link Gebruik dit op de testmethode (n) waar u toegang moet hebben tot uw 'set' (map neem ik aan) van tekstbestanden. De beste werkwijze hier is om de map en bestanden die u wilt inzetten in uw projectbestand toe te voegen en in te stellen op 'Kopiëren als nieuwer' of 'Altijd kopiëren'.

U kunt het bestand (en) of de map ook toevoegen aan het Deployment-gedeelte van het configuratiescherm .testsettings. Naar mijn ervaring werkt dit beter tijdens Team Builds dan de DeploymentItemAttribute -route. In beide gevallen moet het selectievakje 'Implementatie inschakelen' in het configuratiescherm .testsettings worden gecontroleerd.

0
toegevoegd