tag in iOS 4.3.5 the <meta name="format-detection" content="telphone=no" /> tag does not work. launched from the home"> tag in iOS 4.3.5 the <meta name="format-detection" content="telphone=no" /> tag does not work. launched from the home"> tag in iOS 4.3.5 the <meta name="format-detection" content="telphone=no" /> tag does not work. launched from the home" />

Uitschakelen van automatische telefoondetectie op Ipad in een webapp

I have found that while using the <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes" /> tag in iOS 4.3.5 the <meta name="format-detection" content="telphone=no" /> tag does not work. It will work in Safari, but not if the app is launched from the home screen.

Heeft iemand hier een werkende oplossing voor gevonden zonder tags aan het nummer toe te voegen? (Ik haal het nummer dynamisch uit een database en gebruik het om bij te werken, dus dit is geen optie)

1

1 antwoord

Ik vond een werkende oplossing. In mijn geval gebruikte ik span-tags met de gegevens erin en deze konden de detectie van de detectie van de telefoon niet laten werken. Als ik de span-tag vervolgens in een ankertag wikkelde met de tekst-decoratie op geen, zou het werken. Ik weet niet zeker waarom dit het geval is met iOS 4.3.5 maar hopelijk helpt dit ook iemand anders.

2
toegevoegd