Waar worden Doxygen-uitvoerbestanden geplaatst?

Ik heb Doxygen net vanaf de opdrachtregel uitgevoerd en ben niet zeker waar het komt ... Het verschijnt niet in de map waar ik het vanaf heb gehaald

Is er een gemakkelijke manier om het te vinden?

3

1 antwoord

Uit de Doxygen-handleiding:

De standaard uitvoermap is de map waarin doxygen wordt gestart. De hoofdmap waarnaar de uitvoer is geschreven, kan worden gewijzigd met behulp van de OUTPUT_DIRECTORY. De indelingsspecifieke map binnen de uitvoermap kan worden geselecteerd met behulp van de HTML_OUTPUT-, RTF_OUTPUT-, LATEX_OUTPUT-, XML_OUTPUT- en MAN_OUTPUT-tags van het configuratiebestand. Als de uitvoerdirectory niet bestaat, probeert doxygen deze voor u te maken (maar hij probeert niet om een ​​heel pad recursief te maken, zoals mkdir -p dat wel doet).

Als u problemen ondervindt om het te laten doen wat u wilt, gebruikt u doxywizard om het configuratiebestand veel gemakkelijker te schrijven.

11
toegevoegd
De uitvoer is afhankelijk van wat u hebt geconfigureerd. Als je het hebt geconfigureerd om html uit te voeren, zal het een hele map met html-bestanden zijn. Waarom zoek je niet in je bestandssysteem naar html-bestanden die in het laatste uur zijn gemaakt.
toegevoegd de auteur Nick Long, de bron
U maakt een doxy-bestand en doet dan doxygen . De uitvoer verschijnt ofwel waar u deze hebt opgegeven in het doxy-bestand of in de map waarin Doxygen is gestart. Als er niets is, heeft het misschien niet gewerkt.
toegevoegd de auteur Nick Long, de bron
Ik krijg het om dingen te doen, ik weet gewoon niet waar het html-bestand staat of wat het ook gebruikt
toegevoegd de auteur Questioneer, de bron
Dus je kunt niet gewoon doen: doxygen doxyfile en het geeft me een bestand?
toegevoegd de auteur Questioneer, de bron