Schrijf plugin voor IE

Heb je enig idee hoe je een IE-plugin kunt maken die de tijd van het laden van de pagina in het logbestand opslaat? Deze plug-in moet de starttijd (wanneer de gebruiker op de knop Go klikt) en de eindtijd (wanneer de pagina volledig is geladen) vermelden.

Ik geef de voorkeur aan .net-framework-voorbeelden, maar als je andere ideeën hebt, kun je ze alsjeblieft gratis plaatsen :)

0

1 antwoord

Wat probeer je te meten - de laadtijd op een enkele pc, bijvoorbeeld ontwikkelaarsomgeving of de laadtijd voor een hele reeks gebruikers?

Als het een enkele pc is, wilt u misschien iets bekijken als DynaTrace AJAX Edition (http://ajax.dynatrace.com/ajax/en/) of HTTPWatch (http://www.httpwatch.com/)

Als het voor een grote groep gebruikers is, kan een op Real User Monitoring gebaseerde benadering passen bij wat u wilt - als u uw eigen blik op boomerang.js wilt rollen (het is op GitHub) of voor de beste prijs NewRelic

Andere optie, zoals Real User Monitor, is om het volgen van laadtijden van pagina's toe te voegen aan Google Analytics, als u gebruikt, voeg gewoon _gaq.push (['_ trackPageLoadTime']) toe aan uw trackingcode.

0
toegevoegd