Visual basic/hoe een woord te nemen in een tekstvak en een numerieke waarde uit te voeren

Ik leer nu visueel basaal op de universiteit en ik vind het echt verwarrend. Hoe neem ik de invoer van een tekstvak als tekenreeks en schrijf ik een procedure uit voor een knop die de invoer en uitvoer van een variabele in de keuzelijst gebruikt. Ik wil bijvoorbeeld verschillende waarden toewijzen aan strings, zoals de prijs van een stoel = $ 10 en de prijs van tafel = $ 40. Hoe zou u het schrijven, zodat wanneer u op de knop klikt, het woord 'stoel' in de tekstvakken komt en een waarde in de keuzelijst wordt weergegeven.

0
@David Stratton - Hij noemde .NET nooit. Het kan mogelijk zijn dat hij iets leert als VB6 of VBA ... Doe je VB.NET Braeden?
toegevoegd de auteur Sivvy, de bron
Er zijn zoveel manieren om dit te doen. Ik weet niet zeker waar te beginnen. Als we bijvoorbeeld willen bepalen hoe we het artikel/prijspaar moeten opslaan, moeten we weten wat u tot nu toe hebt onderzocht? Collectieklassen? Databases? Files? XML? Gelieve ook te verduidelijken of dit VB.NET of VB6 is. (Ik realiseer me dat het waarschijnlijk VB.NET is, maar je weet maar nooit.) Dit is misschien ook een te groot antwoord voor dit forum. Het klinkt alsof het een hoofdstuk in een studieboek waard is om het te behandelen. U kunt hier beter worden geholpen: msdn.microsoft.com/en-us/ beginner/default.aspx De lessen zijn gericht op beginners en zijn misschien eenvoudiger.
toegevoegd de auteur David, de bron
Vergeet de link in mijn vorige opmerking - begin hier: msdn.microsoft.com/en- ons/vbasic/bb466159
toegevoegd de auteur David, de bron
Ik gebruik Visual Basic Express 2010, zonder voorafgaande kennis van Visual Basic.
toegevoegd de auteur Braeden Aspeleiter, de bron
het is eenvoudig om de snaarstoel als een double te declareren en vervolgens lstBox.Items.Add (stoel) te gebruiken en het juiste nummer te laten weergeven. Maar wat ik niet weet, is het toevoegen van waarden aan de keuzelijst met behulp van de uitvoer van wat er ooit in het tekstvak is ingevoerd. Wanneer ik in een stoel type, hoe kan ik het krijgen om de touwtjesstoel om te zetten in de waarde die ik heb opgegeven. in plaats van alleen het woord 'stoel' in de keuzelijst af te drukken.
toegevoegd de auteur Braeden Aspeleiter, de bron

1 antwoord

Function GetPrice(ByVal key As String) As Decimal
    Dim priceTable As New Dictionary(Of string, Decimal)()
    priceTable.Add("chair", 10.0)
    priceTable.Add("table", 40.0)

    Return If(priceTable.ContainsKey(key), priceTable(key), 0)
End Function

Public Sub Button1_click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    ListBox1.Items.Add(GetPrice(Textbox1.Text).ToString())
End Sub
0
toegevoegd