Juiste manier om 22 tot 4 toe te voegen om waarde te krijgen

Mij ​​werd deze logica puzzel in een interview gevraagd.

Vertel me op een correcte manier waardoor het toevoegen van 22 tot 4 2 oplevert.

Ik vroeg de interviewer wat de basis van die nummers is. Hij vertelde dat dit decimale getallen zijn. Ik heb er veel over nagedacht, maar ik kon het antwoord niet vinden. Alle hulp wordt op prijs gesteld. Bedankt.

P.S. Hij vroeg me ook om 31 okt = 25 december te bewijzen, wat ik met succes heb gedaan. Door deze vraag vroeg ik echter naar de basis van die cijfers. Het is echter niet gerelateerd aan de vraag.

30
Ik kan het niet laten om te vragen: waarvoor werd je geïnterviewd?
toegevoegd de auteur scunliffe, de bron
P.S. Waarom heeft de programmeur Halloween verward met Kerstmis?
toegevoegd de auteur AndSoYouCode, de bron
@Derecho Dat is wat ik ook verwachtte, maar hij deed het niet en verhuisde naar de volgende vraag. Ik heb uiteindelijk ook om het antwoord gevraagd, maar hij heeft het niet verteld. Mogelijk zou hij dezelfde vraag aan andere kandidaten stellen.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
Crazy vragen. Neem de klus niet, tenzij de taak je vereist om puzzels te genereren/oplossen.
toegevoegd de auteur The Wandering Dev Manager, de bron
@atkins, oh god waar! hoofd in de wolken ... excuses
toegevoegd de auteur Nathaniel Solyn, de bron
Was het mondeling of geschreven?
toegevoegd de auteur Jawad Al Shaikh, de bron
het juiste antwoord op deze vraag is: "Wat is het echte scenario waarin u dit nodig had?"
toegevoegd de auteur Fung, de bron
Moeten we de P.S. oplossen? eerst om te begrijpen hoe de puzzel op te lossen, of moeten we eerst de puzzel oplossen en de P.S. als een bevestiging?
toegevoegd de auteur Mayo, de bron
@ a-j Het is een beetje zorgwekkend dat je weg bent gegaan zonder het antwoord te kennen. Een goede interviewer zou je naar het antwoord hebben geleid, niet alleen hebben opengelaten en verder zijn gegaan.
toegevoegd de auteur Derecho, de bron

12 antwoord

Als u de cijfers als beschouwt

24 uur tijd

Dan

$ 22 = 10 \ text {pm} \\ 10 \ text {pm} + 4 \ text {hours} = 2 \ text {am} $

63
toegevoegd
@mstrz de getallen 22 , 4 en 2 worden uitgedrukt in decimale notatie maar worden niet gebruikt in een decimaal systeem. Het zou geschikter zijn om ze de getallen m , 4 en 2 te noemen in een getalsysteem van 0 - n op dezelfde manier als hex is een nummer systeem van 0 - f - in dit geval, m + < code> 4 = 12 - dus nog steeds niet helemaal duidelijk.
toegevoegd de auteur Mike Minutillo, de bron
@JeffreyKemp het feit dat we de 24 uur per dag in decimaal formaat uitdrukken, verandert niets aan het feit dat een decimale eenheid 1/10 is en een uur 1/24 (en een binaire eenheid is 1/2, octale eenheid is 1/8, hex-eenheid is 1/16 ...).
toegevoegd de auteur Mike Minutillo, de bron
Er is niets base-24 of base-12 over tijd. Anders zou het op dit moment A: AA ben (basis-12) of A: M ben (basis-24) zijn, maar dat zeggen we niet, we zeggen het is 10:22 (basis-10). Uren, minuten en seconden worden allemaal uitgedrukt in decimalen. Ze zijn echter berekend modulo (24 voor uren, 60 voor minuten en seconden). Modulo! = Basis. Dus om 22 + 4 in termen van uren te doen, zou de berekening zijn: $ (22 + 4) \ pmod {24} = 2 $ - dus het is nog steeds een toevoeging.
toegevoegd de auteur Dan, de bron
@antipattern: gewoon omdat de vraag modulaire rekenkunde gebruikt, betekent niet dat het geen basis 10 is Het uur wordt na 23 gereset, maar je kunt dat uitdrukken in decimalen of in elke gewenste base.
toegevoegd de auteur Thorsten S., de bron
@JakobPampBengtsson U bent vrij om het niet eens te zijn met de conventie. Maar 22 is nog steeds geen tijd op dezelfde manier 22.344566 is geen tijd. Als je voorbeelden hebt om aan te geven waar "22" als een tijd wordt gebruikt, zou ik zeer verrast zijn.
toegevoegd de auteur Jerry McDonald, de bron
"22" is ook geen tijd. De tijd zou 22.00 uur zijn. Hetzelfde voor "4", dat zou worden weergegeven als 04:00. Dus hoewel ik verwacht dat dit het juiste antwoord is, is het een vreselijke vraag.
toegevoegd de auteur Jerry McDonald, de bron
@LaconicDroid I, familielid en vrienden hier in Zweden gebruiken het. Ik zou zeggen dat het tamelijk veel voorkomt. We gebruiken "Klockan 10" en "Klockan 22" ([uur]) door elkaar, hoewel we steno in gesprek kunnen gebruiken; "Vilken tid?" "Runt 22" (wanneer? Rond de 22), en zelfs als het ongebruikelijk is om niet te gebruiken of iets dergelijks voor verdere specificatie, zie ik geen echt probleem met het weglaten voor raadselachtige doeleinden.
toegevoegd de auteur Johann Aydinbas, de bron
@LaconicDroid Ik ben het niet eens met uw redenering. Als 22 geen tijd is, waarom is 22:00 dan een keer? Je specificeert het alleen maar nauwkeuriger. Waarom moet je dit niet opgeven als 22:00:00? En uiteraard zou hetzelfde argument volgen tot we de kleinste hoeveelheid meetbare tijd bereiken, wat zou leiden tot een discussie over het begrip tijd. Dus ik beargumenteer dat 22 IS een geldige tijd is, net zoals bijvoorbeeld 3 januari is. Nu, als ik dit voortzet: als het 3 januari is en je 366 dagen toevoegt (geen schrikkeljaar), welke datum is het dan? U voegt meestal niet "... en een jaar" toe. 22 + 4 uur = 2 uur lijkt in orde.
toegevoegd de auteur Johann Aydinbas, de bron
En ik moet het eens zijn met Chris Burt Brown. De nummers 22, 4 en 2 zijn decimale getallen (base-10) in deze vraag. Periode. Als ze tetravigesimal waren (basis-24) dan! 22 tv (50 d ) + 4 tv (4 d ) = 26 tv (54 d ) , wat gelijk is aan 2 in geen van beide basen. @antipattern als u hexadecimaal F als 15 schreef en zei dat het een hexadecimaal getal was, zou het 15h = 21d zijn. Als je zei dat het was. het zou goed zijn.
toegevoegd de auteur user22698, de bron
toegevoegd de auteur Nathaniel Solyn, de bron
Ik denk dat dit bijna zeker het juiste antwoord is (en een beetje beter dan de suggestie van maanden) maar ik merk op dat wanneer a, b, c gehele getallen zijn met c
Huh? Als deze cijfers "niet-decimaal" zijn, hoeveel uur zijn er dan op een 24-uursdag?
toegevoegd de auteur ShadowScripter, de bron
Ook levert 22:00 plus 4 uur geen 02:00 op. Het levert 02:00 plus een dag op. Hetzelfde bezwaar is van toepassing op het "maanden" -antwoord. Zie "woorden die eindigen in GRY": xkcd.com/169
toegevoegd de auteur Jack Bahou, de bron
Hoewel dit waarschijnlijk het juiste antwoord is, misleidt de interviewer door te antwoorden dat "de getallen decimaal zijn", wat betekent dat ze rondlopen op 9 + 1. Dat is hier duidelijk niet het geval. Als ik hexadecimals als 0-15 schreef, zou dat nog steeds geen decimaal zijn.
toegevoegd de auteur Micky and Sonic, de bron
Ik moet het eens zijn met @antipattern. Uren zijn niet decimaal. Uren zijn ofwel duodecimal (12) of tetravigesimal (24). In deze onzin gebruik je beide om een ​​toevoeging (!) Te maken, maar duidelijk geen decimaal (10).
toegevoegd de auteur Yiorgos Moschovitis, de bron
twee dozijn uur op een dag ...
toegevoegd de auteur Yiorgos Moschovitis, de bron

Ik denk dat de interviewer het over heeft

maanden : als u 4 beschouwt als april (4e maand in een jaar) en u 22 andere maanden toevoegt (dus u gaat 22 maanden na april), krijgt u er 2 omdat het februari is (tweede maand )

36
toegevoegd
De interviewer is daarom enigszins misleidend wanneer hij/zij zegt dat de cijfers decimaal zijn, omdat 4 feitelijk in basis 12 is.
toegevoegd de auteur Joe Pineda, de bron
Oct (al) 31 is gelijk aan Dec (imal) 25
toegevoegd de auteur user10054, de bron
@Menace Nu denk ik dat ik oct 31 = dec 25 als een andere vraag had moeten stellen.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
overweeg de basisnummers van oktober en december, je snapt het.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
Ik kan het uitleggen hoe 31 okt. = 25 december. Hoewel het niets te maken heeft met mijn vraag.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
@paolo Nee, het zit in basis 10. Vanuit wiskundig oogpunt gebruikt dit modulo, helemaal niet wat te maken heeft met bases. Als de vraag was: Wat is 7 toegevoegd aan 4 , dan is het antwoord 11 , niet B . Evenzo is 22 toegevoegd aan 4 26 als zowel 22 als 4 zijn gelezen in basis 12, of 22 als ze in basis 10 werden gelezen. Dat is echter niet het punt van de vraag. De vraag luidt: (4d + 22d) mod 12d =?
toegevoegd de auteur Linus Lim, de bron
dit is eigenlijk hetzelfde antwoord als degene die $ 22 + 4 \ equiv 2 \ pmod {24} $ zegt, behalve $ \ pmod {12} $, dat hetzelfde evalueert
toegevoegd de auteur Hercynium, de bron
Oct = 10, Dec = 12, dus je hebt 10/31 en 12/25; maar 10 + 31 =/= 12 + 25, 31-10 =/= 25-12, 31 in basis 10 =/= 25 in basis 12 (= 29); als u de dagen van de maand bekijkt, 31 + 10 = 10 en 25 + 12 = 6 ... Ik heb het antwoord op dit moment niet gevonden
toegevoegd de auteur Mayo, de bron
@AJ Alsjeblieft, alsjeblieft, omdat het lijkt alsof het niet met dezelfde logica werkt, zelfs als je kijkt naar dagen van een maand in plaats van maanden
toegevoegd de auteur Mayo, de bron
@VincentAdvocaat Bedankt! De P.S. het gebruik van maanden zette me aan het denken, ook al begrijp ik niet hoe Oct 31 = 25 december
toegevoegd de auteur Mayo, de bron
@MichaSprengers Oh ja, dat is het, goed gedaan
toegevoegd de auteur Mayo, de bron
Ik trek hierbij mijn verklaring terug, zoals ik me net realiseerde, 22 + 4 in base24 zou 12 niet 2 zijn; Het gaat niet om basen, maar om de arithitectuur erachter.
toegevoegd de auteur Micky and Sonic, de bron

Another more Programmatic solution

Als 4 een niet-ondertekend 3-bits geheel getal is dat er 22 aan toevoegt, resulteert overloop in 2
 4 = 100
 4 + 1 = 101
 4 + 2 = 110
 4 + 3 = 111
 4 + 4 = 000
 ..
 4 + 22 = 010 = 2

24
toegevoegd
@PeregrineRook Er zijn echter geen antwoorden met modulo 8. En als het een programmeergesprek was, is dit het beste antwoord imo.
toegevoegd de auteur Guvante, de bron
Ik zei dat dit antwoord in wezen equivalent is (voor de twee antwoorden die $ \ mod 24 $ gebruiken en de twee die $ \ bmod 12 $ gebruiken), niet identiek. Over het algemeen werkt dit voor $ \ bmod b $ waarbij $ b \, | \, 24 $ ($ b $ is een deler van $ 24 $), en dus (omdat $ 8 $ een deler is van $ 24 $) is dit antwoord in de schaduw van de $ \ bmod 24 $ -antwoorden. Wat de interviewer wilde, is onmogelijk te zeggen. Maar de 'P.S.' suggereert dat hij meer geïnteresseerd was in een out-of-the-box wiskundig antwoord dan een alledaagse computergerelateerde oplossing.
toegevoegd de auteur Silent-Bob, de bron
Maar dat is gewoon een mooie manier om te zeggen dat je wiskunde modulo 8 aan het doen bent.
toegevoegd de auteur Silent-Bob, de bron
Welkom bij Puzzling Stack Exchange. Dit is in wezen hetzelfde als een paar van de vorige antwoorden, maar het biedt een nieuwe invalshoek en is goed uitgelegd. Goed begin!
toegevoegd de auteur Silent-Bob, de bron
@MarkLakata Het is prima om het resultaat van 22 + 4 in een geheel 2-bits getal op te slaan. Dat is een andere oplossing die erg lijkt op de mijne op basis van modulo 4. Ik koos voor 3 bits omdat ik daarover nadacht, ik dacht niet aan 2 bits totdat ik je opmerking zag. Het maakt niet uit hoeveel bits je nodig hebt voor 22, je kunt verkleinen en verbreden op elke gewenste manier. Dit is implementatiedetail en het resultaat zal hetzelfde zijn. Ik zie het probleem niet met het weggooien van bits, ik bewaar een waarde in een 3 (of 2) bitvariabele die er niet in past en die precisie verliest. Als je het 'stukjes weggooien' wilt noemen, dan kan dat.
toegevoegd de auteur RIGO MORALES, de bron
@PeregrineRook Als ik in een programmeergesprek wordt gevraagd, een vraag die me op de een of andere manier moet begrijpen dat de interviewer het heeft over uren, zou ik denken dat hij een idioot is voor het stellen van domme vragen die niets met mijn beroep te maken hebben en liever elders werken. Als de vraag ging over integer overflow en precisieverlies (met verstandigere getallen, bijvoorbeeld 120 + 10 = -126), zou ik denken dat het een goede vraag is die het begrip van basisdingen controleert die elke programmeur zou moeten kennen.
toegevoegd de auteur RIGO MORALES, de bron
@PeregrineRook Bedankt! Ik denk niet dat dit equivalent is aan de andere antwoorden die een andere bewerking toevoegen (modulo). In dit geval voegt u echt gewoon 22 tot 4 toe en krijgt u 2 vanwege precisieverlies.
toegevoegd de auteur RIGO MORALES, de bron
Waarom 3 bits en niet 2 bits? Ik denk dat je 3 bits hebt gekozen omdat je 3 bits voor 4 nodig hebt, maar je hebt 5 bits nodig voor 22. Als je het niet erg vindt om bits weg te gooien, geeft 2 bits hetzelfde antwoord, namelijk 4 (b00) + 22 (b10 ) = 2 (b10).
toegevoegd de auteur Mark Lakata, de bron

Een meer wiskundige mogelijkheid is dat

hij heeft het over modulaire rekenkunde .

Specifieker,

$ 22 + 4 \ equiv 2 \ pmod {24} $

14
toegevoegd
@ user1717828 Hoewel dit geen verband houdt met mijn vraag, maar ik zou dat willen uitleggen. Overweeg Oct als Octaal en Dec als Decimaal. Nu moet je octaal naar decimaal converteren, of andersom. je krijgt het antwoord
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
@sig_seg_v, kunt u uitleggen hoe 10/31 = 12/25? OP deed het nooit.
toegevoegd de auteur mashrab, de bron
@ user1717828 Dit wordt uitgelegd in een opmerking bij een ander antwoord, maar oktober en december verwijzen naar de basis van het nummer (respectievelijk octaal en decimaal) in plaats van de maanden oktober en december. 31 in octaal (basis 8) is 25 in decimaal (basis 10).
toegevoegd de auteur user10386, de bron
Dit was mijn eerste gedachte, vooral gezien de vraag van oct 31/dec 25. (22 + 4 = 2 mod 8)
toegevoegd de auteur Hercynium, de bron
Strikt genomen is modulus echter een divisie, dus als je nog een bewerking wilt toevoegen, waarom dan niet aftrekken 24 en klaar zijn met het?
toegevoegd de auteur Yiorgos Moschovitis, de bron

Een manier die ik kan bedenken is

plaats 22 voor 4, plaats een decimaal tussen de 2-en en omring het hele getal met de vloervoorziening.
$ \ lfloor 2.24 \ rfloor $

5
toegevoegd
$ round (2.24) $ werkt ook omdat $ 0.2 <0.5 $
toegevoegd de auteur Pocketninja, de bron
Ik denk niet dat toevoegen het juiste woord is om te gebruiken. Zeg liever 'plaats 22 voor 4' en vergeet fysiek dingen te doen.
toegevoegd de auteur Linh Huynh, de bron

Een mogelijkheid is dat

$ 22 + 4 = 26 $ en $ 26 $ is een tweecijferig nummer.

Maar ik hoop dat er een beter antwoord is.

EDIT:

Een andere mogelijkheid is

hoe de interviewer het misschien heeft gezegd. Wat je hebt gehoord is "Vertel me een correcte manier waardoor het toevoegen van twintig twee tot vier twee zal geven.". Maar wat hij misschien bedoelde, kan zijn: "vertel me een correcte manier waardoor het optellen van twintig te tot vier twee zal zijn.". Het vertelt ons dat er een ander nummer is toegevoegd aan 20 en 4 dat 2 zou moeten geven. Dus we hebben $ 20 + 4 + x = 2 $. Daarom $ x = -22 $. Dus, wanneer we -22 in 20 en 4 optellen, krijgen we er 2.

5
toegevoegd
Het is een mogelijkheid, maar hij vroeg toe te voegen 22 tot 4 geeft 2 . Dus ik denk dat hij zoiets bedoelde als 2 + 4 = 6
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
De verklaring "Vertel me een correcte manier waardoor het optellen van twintig te veel is voor vier." slaat nergens op.
toegevoegd de auteur T Eizinger, de bron

ontkenning

Als een senior software engineer, hier is mijn egoïstische kijk op dit. Ik beweer dat het correct is of wat ik zeg, feiten zijn. Je hebt de vrije wil om dit te interpreteren zoals je wilt.

Preambule

Een typische kandidaat heeft een ontoereikende reeks vaardigheden voor elke beschikbare positie. Daarom wordt hij Meestal gedurende de eerste paar maanden belast Met taken om zichzelf te ontwikkelen en kan het bedrijf netto verlies genereren. U moet een schatting maken van hoe lang het zou duren voordat deze persoon de vereiste reeks vaardigheden zou verwerven.

Dit is een simpele hersenkraker, je zou het kunnen vragen aan een kandidaat op instapniveau. Het geeft een schatting van wat hun cognitieve dissonantie is. Het basisidee is dat als u goed/goed bent in het verwerken van probleMen uw kennisbasis ontoereikend kan worden over het hoofd gezien.

Waar moet ik op letten bij het stellen van deze vraag

 • deed (s) hij probleMen als "opgelost" beschouwd na het vinden van een eerste werkende oplossing
 • deed (s) hij vindt dat "toevoegen" verschillende betekenissen kan hebben
 • deed (s) hij van Mening dat "getallen" verschillende contexten kunnen hebben

Ik noemde "goed/goed in verwerkingsprobleMen", het is niet hetzelfde als het probleem oplossen. Als de persoon niet slaagt, wil je zien hoe hij/zij reageerde op een mislukking.

Invoering

+ 80% van de kosten van software-oplossingen komt van onderhoud nadat de ontwikkeling is beëindigd. Een typische ondernemingscode wordt x10 keer Meer gelezen dan geschreven. De beste manier om de totale kosten te verlagen, is door "schone code" te schrijven.

Een aspect van het schrijven van "schone code" is om de dingen correct te noeMen. Een van de eenvoudigste gevallen om bewoording dubbelzinnigheid aan te tonen is "toevoegen". Hier zijn enkele verschillende betekenissen van toevoegen (er zijn nog veel Meer):

(you add 2 values)
1 + 1 = 2
(you add a value to each list value)      
{a, b, c} + 1 = {a + 1, b + 1, c + 1} 
(you add a value to start of the list)
Prepend[{a, b, c}, 1] = {1, a, b, c}
(you add a value to end of the list)
Append[{a, b, c}, 1] = {a, b, c, 1}
(you add a value to list at specified index position starting from the beginning)
Insert[{a, b, c}, 1, i] ex: {1, a, b, c} if i = 1
(you add a value to list at specified index position starting from the end)
Insert[{a, b, c}, 1, -i] ex: {a, b, c, 1} if i = 1
(you add a set of lists)
Join[{a, b, c}, {x, y}] = {a, b, c, x, y}
(you add a set of lists without duplicates)
Union[{a, b, c}, {c, a, d}] = {a, b, c, d}

In C# .net heeft een lijst een Methode Toevoegen voor het toevoegen van een enkel eleMent en Toevoegenbereik om Meerdere eleMenten toe te voegen. Een enkele Methode zou een dubbelzinnige betekenis hebben en zou niet zo schoon zijn.

Wanneer u een code impleMenteert op een 32bit-architectuurcomputer, is er een hardware-ondersteuning voor bit 32-bit-sequenties en hun eleMentaire rekenkunde en logica. Een geheel getal van het type int32 is geïmpleMenteerd Met 32 ​​bits, het vertegenwoordigt een discreet getal Met de maximale waarde 2 ^ 31-1 en minwaarde -2 ^ 31.

Oplossingen

Codevoorbeelden in C# .net.

Bevat spoilers.

Octo

Ik weet niet zeker waarom zijn antwoord wordt weggestemd - het is correct.

1 baker's dozen = 13
2 baker's dozen = 26 (22 + 4)

Code:

const int BakersDozen = 13;

Waarde: geeft doMeinkennis weer

Manshu

Code:

public static int operator +(Manshu firstNumber, Manshu secondNumber)
  => (firstNumber + secondNumber).ToString().Count();

Waarde: kent basisgegevenstypen

CodeNewbie

Following code example hides (int)(22/10 + 4/10) to be 22 + 4

Code:

public static int operator +(CodeNewbie firstNumber, CodeNewbie secondNumber) 
  => firstNumber/10 + secondNumber/10;

Waarde: kent gegevenstypen/operators en misschien wat functionele programMering

Oleg

Code:

public static int operator +(Oleg firstNumber, Oleg secondNumber) 
  => firstNumber > secondNumber ? firstNumber + secondNumber : 2;

Waarde: weet over standaard fallbacks

job

KoA en Menace zijn slechts subgevallen van de algeMene oplossing van Job.

Code:

public static int operator +(job firstNumber, job secondNumber)
  => (firstNumber + secondNumber) % 24;

Waarde: geeft de basiskennis van het cryptografiedoMein weer

Me

Lijst met 22 en u voegt er 4 toe, nu heeft u een lijst met 2 elementen.

Code:

  var items = new List { 22 };
  items.Add(4);

Waarde: mogelijkheid om de vraag te lezen

Conclusie

Een hersenkraker tijdens een sollicitatiegesprek kan een geldig gebruik hebben. Vanuit mijn ervaring is het meestal gewoon een opvulling om de aanvrager te betrekken.

2
toegevoegd
Zelfs 3e klassers zouden dit kunnen doen.
toegevoegd de auteur quamrana, de bron
@AJ I Heeft ook mijn antwoord gegeven ( Lijst met 22 en je voegt er 4 toe, nu heb je een lijst met 2 elementen. ). Kon verschillende anderen opsommen, maar dit is het gemakkelijkst dat niet werd genoemd.
toegevoegd de auteur quamrana, de bron
@wchargin 1) "modulaire rekenkunde". 2) idee dat je de "/ 10" -functie op argumenten kunt toepassen. 3) idee dat 26 iets van iets is en weten wat dat is. 4) Ik had zojuist een oplossing kunnen voorstellen, maar ik koos ervoor om mijn inzicht aan de andere kant van de tafel te tonen. Idee om mee te nemen is dat,
toegevoegd de auteur quamrana, de bron
KoA- of dreigingsoplossingen kunnen het hoogst worden beoordeeld, maar de taakoplossing is beter.
toegevoegd de auteur quamrana, de bron
@wchargin Ja, het is een eenvoudige moeilijkheidstaak en vereist geen dieper inzicht. Probeer dit te bekijken vanuit het perspectief van een kandidaat-gebruikersniveau, dat dit probleem niet eerder heeft gezien dan dat van jou.
toegevoegd de auteur quamrana, de bron
Hoe geeft het gebruik van de modulo-operator 'basale kennis van het cryptografiedomein' aan, of het feit dat afvlakken van gehele getallenverdeling 'misschien enige functionele programmering' aangeven? Ook geeft het benoemen van een constante BakersDozen geen enkele "domeinkennis" van de zoetwarenindustrie. Ik zie echt niet wat dit antwoord bijdraagt ​​- het is een tirade over software engineering, gevolgd door antwoorden gekopieerd van andere posters en een aantal betekenisloze "waarde" oordelen. Aan de top bedoelde je waarschijnlijk dat je "niet beweert" dat het correct of feitelijk is, en ik ben geneigd om hiermee in te stemmen.
toegevoegd de auteur Lisa, de bron
@Margus De answerer heeft geen kennis laten zien van "modulaire rekenkunde" (wat is bijvoorbeeld de totiëntfunctie, waarom is het belangrijk, en hoe is het fundamenteel gerelateerd aan RSA?), Noch kaart (het uitvoeren van twee divisies is niet echt vergelijkbaar met het in kaart brengen van een willekeurige functie over een willekeurige lijst); ja, 26 is iets van twee, en men heeft geen domeinkennis nodig om dit feit te realiseren of te herkennen dat het een naam heeft in de gemeenschappelijke taal (ik ben geen bakker - ik heb nul domeinkennis) en toch heb ik ken deze term, want ik spreek Engels).
toegevoegd de auteur Lisa, de bron
Onwillig om aannames te doen, weiger ik de vraag te beantwoorden op grond van het feit dat het context mist en er niet genoeg informatie is. Wat krijg ik?
toegevoegd de auteur user4522, de bron
Hoe ben je erin geslaagd mijn oplossing op deze manier te interpreteren ?! De juiste implementatie zou zijn: public static Oleg operator + (Oleg firstNumber, int secondNumber) => new Oleg (firstNumber.intValue + secondNumber) en een Oleg (int intValue) constructor die doet: this.intValue = intValue% 8. Ik stel voor dat je leert over integer overflow, vernauwing en verruiming. De wereld zou een betere plek zijn als 'senior software engineers' zulke fundamentele dingen zouden weten.
toegevoegd de auteur RIGO MORALES, de bron

KoA's antwoord lijkt mij goed, maar ik zie een andere interpretatie van de bewoording:

4 is een tijd van de dag en 22 is een aantal uren. Deze keer betekent het toevoegen van 22 tot 4 het toevoegen van 22 uur tot 16 uur, 2 uur of 22 uur tot 4 uur, 2 uur. Dit is consistent met de 24-uurs klok, maar heeft deze niet nodig.

2
toegevoegd
Dit is in wezen hetzelfde idee.
toegevoegd de auteur Linh Huynh, de bron
@ahorn Het gebruik van rekenkundige modulo 24 is hetzelfde, net als de interpretatie in termen van dagen en uren. Maar de mijne verschilt daarin dat ik 4 als een tijd en 22 als een toename in uren behandel (KoA heeft het omgekeerde gedaan). Er is dus een verschil in hoe de wiskunde wordt geïnterpreteerd in termen van tijden, evenals het feit (dat ik in mijn antwoord heb genoemd) dat mijn interpretatie niet afhankelijk is van het gebruik van de 24-uursklok.
toegevoegd de auteur Rosie F, de bron

Rekening houdend met 22 en 4 in urenformaat in een 24 uur dagcyclus weergegeven in 24 uur standaardformaat

 Adding 22 hrs (10.00 pm) with 4 hrs (4.00 am) will give 22 + 4 =26 
 Pragmatically since we do not have 26 hrs we can split it as 24 + 2 which    
 in 12 hrs format is 12.00 (Midnight) and 2.00 am thus 26 hrs relatively is  
 2.00 am in 12 hrs as well as 24 hrs format

Dus de juiste manier is om de getallen in context toe te voegen met 24-uurs tijdnotatie.

1
toegevoegd

Militair/24 uur tijd
22:00 (22:00) + 4 uur = 02:00 (2:00)

1
toegevoegd
Welkom bij Puzzling Stack Exchange. We hebben hier enkele regels; Ik stel voor dat je de tour neemt, misschien bezoekt u de helpcentrum en lees de antwoorden van enkele andere mensen voordat u doorgaat. Een van de regels is (1) uw antwoord verbergen in "spoiler" markup, zoals ik heb aangetoond in uw antwoord; en (2) lees alle andere voordat je je antwoord plaatst. Als de jouwe hetzelfde is als een van de meer of de anderen, plaats deze dan niet, tenzij je echt iets nieuws toevoegt. Je antwoord is hetzelfde als een paar van de anderen.
toegevoegd de auteur Silent-Bob, de bron

het toevoegen van twintig 2 tot 4 geeft 2.

20 * 2 + 4 = 44

Zo

44 is gemaakt van twee 4 cijfers. "optellen van tweeëntwintig tot vier geeft twee (vieren)".

0
toegevoegd
jouw antwoord is niet anders dan Manshu's behalve de berekening.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron

22 + 4 = 2 x 13 (een bakkers dozijn)

0
toegevoegd
uitleg zou geen kwaad kunnen.
toegevoegd de auteur LawrenceC, de bron
Dit antwoord is, net als het voorgaande, gebaseerd op een verandering van eenheden - de operanden bevinden zich in één eenheid terwijl het resultaat in een andere staat. De eenheid voor de berekening 22 + 4 is zoiets als "broodjes" en de eenheid voor het resultaat 2 is "een dozijn van een bakker (dwz 13)". In @ Guillaume's moet het resultaat worden geïnterpreteerd met het aantal eenheden van de eenheid "4". Men zou net zo nauwkeurig twee eenheden, fizbob en foobar, kunnen uitvinden, zodanig dat 22 + 4 fizbobs = 2 foobars. Maar het is geen erg bevredigende techniek.
toegevoegd de auteur mihi, de bron